Four Views Monumental Lido

På det populære hotellet Four Views Monumental Lido bor du rett ved havet, midt i det populære Lido-området. Det er mye å ta seg til i omgivelsene og for de dagene du blir på hotellet passer det store bassengområdet perfekt. Du finner også en moderne restaurant som serverer lekker internasjonal mat her.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,2 av 10
Basert på 271 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det populære hotellet Four Views Monumental Lido byr på den beste beliggenhet i turistområdet Lido. I det store herlige bassengområdet er det et oppvarmet basseng og et separat barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. En kort spasertur unna ligger en mindre strand og et saltvannsbasseng med felles brygge (mot avgift).

I den moderne restauranten serveres lekre internasjonale retter og det er også en snackbar om sulten skulle melde seg. Det store treningsrommet er gratis for hotellets gjester, og også lokalbefolkningen trener her. Gratis biljard og bordtennis. Yoga på forespørsel (mot avgift), samt spa og badstue (mot avgift), og gratis jacuzzi og oppvarmet innendørsbasseng.

Gratis wifi på hele hotellet. Vil du utforske området med bil er det gratis innendørs parkering. Avstanden til sentrum gjelder Lido sentrum, som ligger like ved hotellet. Vil du ta turen inn til Funchals koselige gamleby eller slå deg ned ved en av de mange restaurantene ligger byens sentrum cirka 2 kilometer unna. Lokaltrafikk.

Måltider

Rommene:

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Leilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert. Kleskode for julemiddagen og nyttårsmiddagen er smoking.