En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

403 vurderinger
Utmerket
 
228
Veldig bra
 
120
Bra
 
38
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

27.05.2022

av Mirasnus Bergen, Norge

Behagelig og moderne overnatting sentralt i Lisboa

Bodde alene på et akkurat passe stort dobbeltrom. Sengen var veldig behagelig og det var stille og perfekt mørklagt om natten. Praktisk garderobe og koffertoppbevaring. Deilig dusj og passe stort toalett. Frokosten var veldig god med mye å velge i. Beliggenheten er veldig bra, like ved Rosso stasjonen slik at en lett kommer seg rundt. Et koselig gatemarked lå like i nærheten. Har ingenting å utsette på dette hotellet! 😃

 
15.03.2020

av sylvis96 Utne, Norge

Hyggelig, velstelt og sentralt i Lisboa

Hotellet ligger midt i sentrum og har dermed gangavstand til de fleste interessante steder for besøkende. Det er utallige koselige spisesteder med ujålete interiør og fantastisk mat og service og bakerier med de deiligste bakervarer. Hotellet ligger i et gammelt hus like over travle Figueiraplassen. Det er pent restaurert med behagelige værelser, pene og rene bad, trivelig betjening og veldig god frokost

 
26.09.2019

av TA276 Kristiansand, Norge

Bra hotel

Hotellet er veldig bra. Virker lite fra utsiden, men mange gjester. Rommene er moderne, badet likeså. Sengene er deilige. Frokosten er litt enkel. Ofte vanskelig å finne ledig bord. Hyggelig personale.

 
05.06.2018

av familyfirst10 Kristiansand, Norge

Nydelig hotell.

Nyoppusset hotell 2 min fra gågata og mange restauranter. Rene rom og hyggelig betjening. Frokost buffet var skuffende. Dårlig utvalg av pålegg, men pluss for yoghurt, kaffeautomat og gode rundstykker.

 
23.09.2022

av thirstytrip scotland

Central location

Good location . Small rooms. Small bed. Good shower. Very clean. Nice decor. Good sir conditioning. No bar or restaurant. Breakfast OK. Staff polite. Outlook from window onto a derelict building 2 feet away.