My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo ligger midt i det sentrale Lisboa og fra hotellet har du en vakker utsikt over byens hustak og borgen Sao Jorge. Her bor du i pene og fint designede rom.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

My Story Hotel Tejo er et pent hotell i lekker design som ligger midt i byen med kort vei til torget Figueria Square. Fra hotellet kan du gå eller ta den sjarmerende sporvognen til nesten alle byens severdigheter. Så deg ned på en koselig kafé for en kaffe eller en langlunsj og bara nyt at du er i nettopp her i Lisboa.

Hotellet har en bufférestaurant der du inntar frokosten innen dagens eventyr tar til og du avslutter med en middag før Lisboas uteliv tar over.

Bytrafikk. De nærmeste t-banestasjonene er Rossio (grønn linje) og Restauradores (blå linje). Til Lisboas flyplass er det cirka 7 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hotell – Lisboa

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza er et fint hotell som ligger i de eldre delene av Lisboa og herfra er det kort vei til byens severdigheter. Du bor i komfortable rom og frokosten er inkludert!

PortoBay Liberdade

På en sidegate til Avenida da Liberdade i Lisboa ligger det femsolers hotellet PortoBay Liberdade. Hotellet har alt du trenger for en luksuriøs ferie, få en energi-boost i hotellets spa med innendørsbasseng, treningsrom, vinkjeller, god mat og nærheten til byens luksusbutikker.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês er et fint hotell midt i Lisboas sentrum. Hotellet ligger nært t-banestasjonen Marquês de Pompal, og et kvartal bortenfor ligger Avenida da Liberdade med sine trær som gir skygge til de mange uteserveringene og luksusbutikkene.