Pousada Vila Real de Santa António

Pousada Vila Real de Santa António ligger ved torget, midt i Vila Real de Santa Antonio og her bor du i fine og komfortable rom. Slapp av i ett av hotellets basseng, ta en spasertur langs havna eller nyt den lange stranda ved Atlanterhavets kyst. Her er det også mulighet for å utforske naturen med et rikt dyreliv.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Familierom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pousada Vila Real de Santo Antonio er en gammel tollbod og ligger ved torget Praça Marquês de Pombal, midt i Vila Real Santo António. På torget står en fin obelisk og kirken Nossa Senhora da Encarnação. I gangavstand ligger elva Guadiana som danner grensen mellom Portugal og Spania, småbåthavna og strandpromenaden.

Ett av hotellets basseng ligger på taket der det også er solsenger, parasoller og en bar som serverer drikke og lettere måltider. I hotellets bakgård ligger et basseng med solsenger.

Frokost, lunsj og middag serveres i restaurant So Fresh & So Good.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bytrafikk.

Sør for Vila Real de Santo António ligger Atlanterhavet med en lang kyststripe med sandstrender. Til stranda Praia de Santo António er det cirka 3 kilometer, men stranda nærmest hotellet, Playa de San Bruno, ligger på den spanske siden av grensen og dit er det cirka 1,5 kilometer. Til Faros flyplass tar det cirka 1 time (66 kilometer) og til Sevilla i Spania tar det cirka 2 timer å kjøre (cirka 150 kilometer).

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.