Pestana Dom João II

Pestana Dom João II er et familievennlig hotell ved den fine stranda Praia dos Três Irmão. Hotellet har et stort bassengområde med en separat barnebasseng, gressplen for lek og et spa for rolig avkobling. Strandpromenaden passer godt for powerwalks, romantiske solnedganger og lange turer for å oppdage naturen med urørte strender, elvemunninger og våtmarker.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Toroms suiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pestana Dom João II ligger ved den fine sandstranda Praia dos Três Irmão og herfra er det en kortere spasertur til Alvors sentrum. Her kan du tilbringe dagen ved bassenget, i treningsrommet eller utforske de interessante omgivelsene med turer, fugletitting eller bare lese en bok i skyggen.

Hotellet har et stort bassengområde med direkte tilgang til stranda. Et stort basseng og en separat barnebasseng, solsenger, parasoller og bassenghåndklær samt en poolbar.

I Pavilhão do Rei Restaurant serveres, lunsj og middag. Hotellet har i tillegg poolbaren også en strandbar og en bar i lobbyen. I lavsesong eller når det er færre gjester på hotellet serveres retter fra en fast meny i stedet for buffé.

I hotellets spa er det et oppvarmet innendørsbasseng, badstue, dampbadstue og et treningsrom. Massasje og skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-11 år, som er åpen fra juni til september. Minigolf. Lekepark.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg – vinter 2022/23:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Når de voksne legger til halvpensjon er halvpensjon inkludert for barn 2-11 år.
Legger du til halvpensjon er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Middagen i halvpensjonen er en måltid i valgfri à la carte-restaurant på Pastana Dom João II, på nabohotellet Pestana Alvor South Beach eller på søsterhotellet Pestana Alvor Praia. Du får du en voucher pålydende 17.50 euro/dag som gjelder som delbetaling i restauranten. Bordreservasjon kreves.

Alle hotell – Alvor & Portimão

AlvorMar

AlvorMar er et moderne og fint designet leilighetshotell i de roligere delene av den lille fiskerlandsbyen Alvor. Her kan du spasere på smale gater med restauranter og barer. Den fine hvite stranda ligger i passe gangavstand.

Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach er et pent designet hotell som ligger ved den fine sandstranda Praia dos Três Irmão og en kortere spasertur fra Alvors sentrum. Her oppleves det nesten å være på South Beach i Miami. Her er det et stort bassengområde og rom i moderne design med små fargeglade innslag. Her kan du ta morgenturen på stranda eller trene i hotellets utendørs treningsstudio.