Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach er et pent designet hotell som ligger ved den fine sandstranda Praia dos Três Irmão og en kortere spasertur fra Alvors sentrum. Her oppleves det nesten å være på South Beach i Miami. Her er det et stort bassengområde og rom i moderne design med små fargeglade innslag. Her kan du ta morgenturen på stranda eller trene i hotellets utendørs treningsstudio.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Toroms suiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pestana Alvor South Beach er et moderne hotell i stilren design på stranda i Alvor. Følelsen av South Beach i Miami er påtagelig og her kan du slappe av i en behagelig baliseng på det store bassengområdet, trene og spise godt i restauranten.

Det fine bassengområdet med høye og ranke palmer har tre basseng og et separat barnebasseng. Solsenger, balisenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar. Du kan gå direkte ned til havet fra bassengområdet og ta noen løpesteg i sanden eller på den trebelagte strandpromenaden.

Hotellet har to kombinerte restauranter/barer, hvorav Sea Deck Restaurant har en fantastisk utsikt over havet. Frokosten serveres i Sunset Bar og her kan du også spise noe enkelt og lunsjretter. I Sea Deck kan du innta både lunsjen og middagen, bordreservasjon kreves til middag. I lavsesong eller ved få gjester på hotellet vil det serveres valgfrie retter fra meny i stedet for buffé.

I hotellets spa kan du nyte skjønnhetsbehandlinger og massasje. Hotellets treningsstudio er utendørs.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

**Inkludert: **

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Middagen i halvpensjonen er valgfri rett i en à la carte-restaurant på Pestana Alvor South Beach, på søsterhotellet Pestana Alvor Praia eller på nabohotellet Dom João II. Du får du en voucher på 17.50 euro/dag som gjelder som delbetaling i restauranten. Bordreservasjon kreves.

Alle hotell – Alvor & Portimão

AlvorMar

AlvorMar er et moderne og fint designet leilighetshotell i de roligere delene av den lille fiskerlandsbyen Alvor. Her kan du spasere på smale gater med restauranter og barer. Den fine hvite stranda ligger i passe gangavstand.

Pestana Dom João II

Pestana Dom João II er et familievennlig hotell ved den fine stranda Praia dos Três Irmão. Hotellet har et stort bassengområde med en separat barnebasseng, gressplen for lek og et spa for rolig avkobling. Strandpromenaden passer godt for powerwalks, romantiske solnedganger og lange turer for å oppdage naturen med urørte strender, elvemunninger og våtmarker.