AlvorMar

AlvorMar er et moderne og fint designet leilighetshotell i de roligere delene av den lille fiskerlandsbyen Alvor. Her kan du spasere på smale gater med restauranter og barer. Den fine hvite stranda ligger i passe gangavstand.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter superior for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 750 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

AlvorMar ligger midt i Alvor med restauranter, barer og en havn der fiskebåtene ligger og dupper. Ikke langt fra hotellet ligger en av Algarvekystens fineste strender der klipper, grotter og restauranter innsprengt i fjellet slåss med Atlanterhavets bølger og tidevann.

På hotellet finner du et lite og fint bassengområde med basseng, solsenger og parasoller. Om sommeren fra juni til september er det en bar ved bassenget som serverer drikke og snacks. På hotellets tak er det en hyggelig terrasse der du kan koble av og nyte utsikten mot havet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er cirka 6 kilometer til Portimão, 25 kilometer til Lagos og flyplassen i Faro ligger 75 kilometer unna. Vil du ta en litt lenger utflukt er det 45 mil (cirka 5 timers kjøring) til Gibraltar og veien dit går via Sevilla, cirka 26 mil fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Oppføring av en ny bygning bak AlvorMar kan oppfattes som forstyrrende.

Alle hoteller – Alvor & Portimão

Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach er et pent designet hotell som ligger ved den fine sandstranda Praia dos Três Irmão og en kortere spasertur fra Alvors sentrum. Her oppleves det nesten å være på South Beach i Miami. Her er det et stort bassengområde og rom i moderne design med små fargeglade innslag. Her kan du ta morgenturen på stranda eller trene i hotellets utendørs treningsstudio.

Pestana Dom João II

Pestana Dom João II er et familievennlig hotell ved den fine stranda Praia dos Três Irmão. Hotellet har et stort bassengområde med en separat barnebasseng, gressplen for lek og et spa for rolig avkobling. Strandpromenaden passer godt for powerwalks, romantiske solnedganger og lange turer for å oppdage naturen med urørte strender, elvemunninger og våtmarker.