Alvor & Portimão – for golfentusiaster og gourmeter

Alvor & Portimão

  • • Fine strandrestauranter
  • • Herlige bad
  • • Populært for golfentusiaster

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Når du bestiller en reise til Alvor & Portimão på Algarvekysten kan du ser frem til noen av Europas vakreste strender og koselige byer med godt restauranttilbud. Med leiebil er det lett å ta seg langs Algarvekysten med mer enn 40 golfbaner. Bestill fly og hotell på apollo.no og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.Fakta om Alvor & Portimão

Valuta

Euro (EUR).

Transport t/r hotell

For transport fra flyplassen i Faro til hotellet i Alvor & Portimão anbefaler vi at du bestiller transport i forbindelse med at du bestiller reisen hos Apollo. Fra flyplassen tar det cirka 1,5-2 timer til ditt hotell, avhengig av trafikk.

Strender

Praia da Rocha-stranda er cirka 3 kilometer lang og er en av Europas fineste, med lys, finkornet sand. Praia da Alvor-stranda er en annen fin sandstrand, også denne cirka 3 kilometer lang. Langs hele Algarve-kysten ligger flotte lange strender som perler på en snor, omkranset av bratte klipper.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 18°c
mai 20°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 25°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 18°c
des 16°c

Alle feriesteder Algarve

Faro

Med dramatiske klipper som stiger opp fra havet har Faro i Portugal blitt populært for sin fantastiske beliggenhet på Algarvekysten. Reis til Faro og opplev det genuine Portugal. Der dagene bekymringsløst brukes på vakre sandstrender eller blant severdigheter fra middelalderen. Bestill fly og hotell til Faro med Apollo, og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligger ved elva Guadiana på grensen til Spania. Her kan du bade fra sandstrender, gå på oppdagelsesferd et rikt naturreservat og dypdykke i områdets historie. Bo luksuriøst på Grand House Algarve, unn deg et mineralbad i et salt-spa. Lei en bil og se Algarvekysten med koselige kystbyer og flere fine golfbaner. Legg til mer enn 3 000 soltimer i året med et behagelig klima så har vi kort oppsummert Vila Real de Santo Antonio!

Albufeira

Algarvekysten har lenge vært et populært reisemål for golfentusiaster. Her er et godt utvalg av fornøyelser, milelange strender med vakre og karakteristiske klipper– og et behagelig klima året rundt. Pakk reisen selv med Apollo og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.