Skjærgårdscruise i Kroatia

Bli med på tur kun for Pensjonistforbundets medlemmer, og opplev den kroatiske skjærgården på orkesterplass.

Bli med på en sosial reise om bord på M/S Captain Bota i Kroatias nydelige skjærgård. På vårt cruise får du oppleve den vakre naturen og bli kjent med Kroatias kultur og mattradisjon på en annerledes og behagelig måte. På dagtid cruiser skipet fra øy til øy og hver ettermiddag legger det til kai i en ny havn. I de fleste byene venter en lokalguide som tar oss gjennom sentrum til fots mens de forteller om stedets kulturliv og historie. På kveldene er det populært å ta en drink om bord i solnedgangen før man rusler i land til en hyggelig kveldsopplevelse. På grunn av skipets størrelse legges det gjerne til sentralt i sentrum slik at avstanden til restauranter og opplevelser er kort. Og når kvelden er over er det sjeldent langt tilbake til den behagelige lugaren om bord.

Livet om bord og i land

M/S Captain Bota har kun plass til 36 personer og har tre dekk om bord, i tillegg til et stort soldekk med jacuzzi, solsenger og dusjer. Her kan man nyte late dager i sola eller i skyggen mens skipet sakte glir forbi den vakre skjærgården utenfor. Badeplattformen i akterenden byr på forfriskende bad når båten gjør badestopp underveis til sine nye havn. Skipet har en flott, stor restaurant/lounge med panoramavinduer og en egen utendørsavdeling slikt at du alltid kan nyte utsikten. Det er et eget WiFi-nett om bord og en storskjerm i restauranten som viser posisjon og dagens reiserute.  

Cruiset byr på mange gode opplevelser også på land. I flere av havnene kan du være med på en utflukt til fots, og det er også mulighet for å leie sykler om du ønsker å utforske området på egen hånd. Uansett hva du velger kan du benytte tiden til det du selv ønsker mest: sol & bad, shopping, naturopplevelser eller kulinariske opplevelser.

Se reiseruten og les mer om stedene her

Førsteklasses mat og service

Hver morgen får vi servert helt ferskt brød og til lunsj serveres deilige retter fra Middelhavet. To middager om bord, velkomstmiddag og kapteinens middag, er inkludert i cruiset. Utover dette finnes det godt med lokale restauranter i havnene vi legger til kai i underveis. Skipet ligger alltid i havn på nattestid, slik at det er godt med tid til å utforske nærmiljøet.

Komfortable lugarer

M/S Captain Bota har 18 komfortable lugarer på 14-15 kvm med smakfullt interiør innredet med enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Lugarene på dekk 1 har to koøyer. På dekk 2 er det inngang til lugarene fra dekk; med vindu i døren. Det går en bratt trapp mellom 1. og 2. dekk. I løpet av cruiset er det ett håndkleskift.

Satellitt-TV, minisafe, luftkondisjonering, hårføner, garderobe og plass til bagasje under sengen. Strøm: 220V.

Fakta

Skipsnavn: M/S Captain Bota ****
Antall passasjerer: 38
Antall lugarer: 18
Lengde: 40,6 meter 
Bredde:8,1 meter
Byggeår: 2015
Generatorer: 3
Maks hastighet: 9 knop
Motor: 2 x 386 hp

Medlemspris fra: 9 998,–

Avreise 9. mai 2020.
Fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Dette er inkludert:

 • Prisen gjelder dekk 1 når to personer reiser og bor sammen.
 • Direktefly med SAS tur/retur.
 • Transport mellom flyplass og havnen.
 • 7 netter i dobbeltlugar på M/S Captain Bota.
 • Én ukes cruise med halvpensjon (frokost og lunsj).
 • 1 x velkomstmiddag og 1 x kapteinens middag.
 • Turistskatter og avgifter.
 • Gratis WiFi om bord (dekning kan variere).
 • Lokalkjent engelsktalende guide om bord.
 • Byrundturer med guide i Hvar, Korčula, Dubrovnik og Split.


Prisen inkluderer ikke:

 • Tillegg for lugar på øvre dekk (dekk 2, begrenset antall), lugar alene, mat på flyreisen og innsjekket bagasje.
 • Middag øvrige dager i land.
 • Drikke om bord.
 • Inngangsbillett til nasjonalparken Mljet, prisen er ca. 20€ og betales i havnen. (Valgfri deltakelse.)
 • Det er vanlig kutyme å betale tips/serviceavgift til personalet på cruise. (Normalt €50 per deltaker/uke.)

Bestill reisen her

(Påmeldingsskjema)