Golfbanen på Playitas Resort

Aktivitetstur til ett av Europas største sportshoteller

Vi inviterer til en spesialtur med fokus på aktivitet kun for forbundets medlemmer. Reis med oss til populære Playitas Resort på Fuerteventura, og tren sammen med våre instruktører under solen. Utvalget av treningstimer er stort og man velger selv hva man har lyst til å være med på. Om kveldene koser vi oss med gode måltider sammen.

Playitas Resort er ett av Europas største sportshoteller og passer for deg som liker å være aktiv, eller har et ønske om å bli mer aktiv i hverdagen. Her er det nesten én million kvadratmeter fylt med hotell og restauranter, Kanariøyenes største treningssenter, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, spinning, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og mengder av treningstimer med dyktige instruktører.

Vår aktivitetsuke ledes av Øyvind Kvernen som driver selskapet Hverdagstreneren her hjemme i Norge. Øyvind setter sammen et program før avreise for gruppen, som inneholder hverdagslig styrketrening, vandreturer eller løping, svømming og gruppetimer for de som ønsker det. Deltakelsen på aktivitetene er valgfrie og det finnes noe for de fleste. Hotellet har også yogatimer, bassenggymnastikk, kjernemuskulatur-/styrketrening med mer. Du kan lese mer om Hverdagstreneren her. 

Om kveldene spiser vi  gjerne middag sammen i hotellets restaurant. Maten er variert og velsmakende, og det er lov å kose seg med et glass vin etter en dag med aktiviteter.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, internett, fine dobbeltrom med dusj/wc, luftkondisjonering og balkong. Playitas Resort kan også by på en egen spaavdeling med basseng, badstuer og mulighet for flere ulike typer av behandlinger som blant annet massasje og hudpleie.

Pris fra: 10 998,–

Avreise fra Oslo Lufthavn 26. januar 2020.

Dette er inkludert

  • Direktefly med SAS t/r Oslo – Fuerteventura.
  • Busstransport mellom flyplass og hotellet.
  • 7 overnattinger i delt dobbeltrom på Playitas Hotell ★★★★
  • 7 frokoster og 7 felles middager.
  • Aktivitetsprogram ledet av Hverdagstreneren.
  • Full tilgang til hotellets treningsstudio og til å delta på hotellets inkluderte gruppetimer med aerobic, spinning, yoga, vandring, løping m.m.
  • Skandinaviske reiseledere på stedet.

Prisen gjelder når minimum to personer reiser sammen og deler dobbeltrom.

Mot tillegg:

  • Enkeltrom, mat på flyreisen og innsjekket bagasje.
  • Ekstrauke mulig mot tillegg.
  • Enkelte aktiviteter som bane i olympisk basseng, leie av tennisbane og racket.

Bestill reisen her
(Påmeldingsskjema)

Om hotellet: Playitas Hotel ★★★★

Selv om det er et enormt utvalg av sportsmuligheter og aktiviteter på Playitas Resort er det først og fremst den rolige atmosfæren som slår deg når du kommer til Playitas Hotel. Hotellet ligger i fjellsiden med vakker utsikt over det velholdte området og Atlanterhavet. Alle treningsfasiliteter ligger inne på området, og som en ekstra bonus for alle som liker å spille golf ligger golfbanen og klubbhuset like ved.

Les mer om Playitas Hotel her