Stemningsrapporter fra våre reisemål

Lurer du på hvordan det er på våre reisemål akkurat nå – om butikkene er åpne, hvordan det står til på hotellet og hva som gjelder av ulike restriksjoner? Vi har spurt våre medarbeidere på stedet om hvordan det ser ut på akkurat deres reisemål.

Finn ditt drømmereisemål og les mer om ankomst og transfer, våre hoteller og barneklubber, strendene, utflukter, restauranter og shopping og de ulike reisemålenes vaksinasjonstempo. Alle stemningsrapporter oppdateres fortløpende, så du har hele tiden den seneste informasjonen direkte fra våre reisemål!

Regler og rutiner for Covid-19 på våre reisemål finner du her

f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

Hvordan er det å reise til våre reisemål?

Vi har spurt våre medarbeidere på stedet. Rapportene oppdateres fortløpende og stemningsrapporter fra flere reisemål er på gang.

Stemningsrapport fra Gran Canaria

Jessica, vår plassjef som har jobbet på Gran Canaria i mange år, gir oss et innblikk i hvordan livet er på Gran Canaria nå.

Les stemningsrapporten fra Gran Canaria

Stemningsrapport fra Fuerteventura

Mikaela Virtanen, vår destinasjonssjef på Fuerteventura, forteller om hvordan det er på Fuerteventura og Playitas Resort under pandemien.

Les vår rapport fra Fuerteventura

Stemningsrapport fra Kreta

Er du spent på hvordan det er på Kreta akkurat nå? Vår destinasjonssjef Mari Jääskö som bor på øya og vår medarbeider Isabelle Wallin fra Stockholmskontoret som var på besøk en uke forteller....

Les om hvordan det står til på Kreta

Stemningsrapport fra Rhodos

Marina, vår destinasjonssjef på Rhodos på syvende året, forteller hvordan det står til på øya og på vårt Apollo Mondo Family-hotell Mythos Beach Resort.

Les stemningsrapporten fra Rhodos

Stemningsrapport fra Parga

Mia, vår plassjef i Parga og Epirus-området gir et bilde av tingenes tilstand i Parga akkurat nå. Hva skjer på Parga Beach? Er de koselige butikkene åpne?

Les hva Mia forteller

Stemningsrapport fra Kroatia

Vår destinasjonssjef Jesper Falck bor i Kroatia og gir oss et bilde på hvordan det står til der og hva du kan forvente deg av regler og restriksjoner på plass. 

Les hva Jesper har å fortelle

Stemningen om bord i Novair-flyene

Er du nysgjerrig på hvordan det er å fly i disse tider? Hva serveres om bord, får man kaffe og når må man bruke munnbind egentlig? Vår kabinsjef Malin forteller!

Les mer om hvordan det er om bord

Nyttig å vite

Les mer om hvorfor det er trygt å reise med Apollo, tiltak og rutiner på reisemålene og få svar på spørsmål om reisen din.

Apollo er det trygge valget

Her kan du lese mer om hva som inkluderes når du bestiller en reise med oss.

Les mer

Reis trygt med Apollo

Her har vi sammenfattet all informasjon om tiltak og rutiner per destinasjon for deg som skal reise med oss.

Les mer

Spørsmål og svar

Her finner du spørsmål og svar om reisen din, chat med vår kundeservice eller kontakte oss på annet vis. Hvordan kan vi hjelpe deg?

Til spørsmål og svar