Ark of the World

Ark of The World

Apollo har siden 2019 økt sitt engasjement for barns levekår og rettigheter ved å aktivt støtte to greske barnehjem: Ark of The World eller på greske ”Kivoto ston kosmo”. De ligger begge i regionen Epirus, der du blant annet finner de populære stedene Parga og Sivota. Grunnleggeren av Ark of the World er den greskortodokse presten, Pater Andonis.

Barnehjemmene i Epirus drives helt ideelt og med hjelp av donasjoner og frivillig tar de hånd om 54 barn. Barna har det til felles at de har en veldig vanskelig bakgrunn der den greske staten har grepet inn og plassert barna på barnehjemmene. Her gjøres det et enormt arbeid med å fostre og skolere barna, lege emosjonelle sår og gi håp for en fremtid. Trygghet, utdanning og kjærlighet er nøkkelord for virksomheten.

Mer om barnehjemmene ”Kivoto”

Apollos bidrag

Apollos bidrag til Ark of The World


Besøk barnehjemmet Kivoto

Du kan bli med opp i Epirus-fjellene og besøke ett av barnehjemmene. Der får du en presentasjon av barnehjemmets virke og etterpå besøker vi blant annet barnehjemmets urtehage, osteysteri, bikuber og honningproduksjon. Barna må hjelpe til med produksjonen hver dag, som en legende aktivitet. Det er mulig å støtte barnehjemmets virks ved å kjøpe produkter som honning, gresk godteri, ost og urtekrydder fra Kivotos egen butikk. Les mer om utflukten som du kan ta fra Parga eller Sivota.