Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Oslo reiser seg 22 etasjer over bakken og tilbyr en fantastisk utsikt over Oslo og Oslofjorden. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å oppleve severdigheter, restauranter og fornøyelser til fots, da de aller fleste av Oslos høydepunkter ligger i gangavstand. Restauranten serverer kreativ retter med lokale råvarer. Her er det også et moderne treningsrom, basseng og badstue.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ønsker du å bo midt i Oslo sentrum med en magisk utsikt over byen, er Radisson Blu Scandinavia Oslo helt perfekt. Her bor du i kort avstand til Karl Johans Gate. Hotellet har en restaurant, bar, treningsrom og innendørsbasseng.

Mat og Drikke
Hotellets restaurant 26 North Restaurant & Social Club tilbyr kreative retter tilberedt med ferske, lokale råvarer. Restauranten anstrenger seg virkelig for å kunne tilby de beste smakene Norden kan by på i kombinasjon med fantastisk utsikt over Oslo. For de minste er det en barnemeny. I Summit Bar kan du slappe av etter en lang dag med sightseeing og shopping. Her serveres cocktails, øl og vin i en elegant atmosfære. Hotellets brasserie ligger i første etasje og serverer Radisson Blus berømte frokostbuffé. Velg mellom varme og kalde retter for å få en flott start på dagen.

Trening og velvære
I Lagoon er det et treningsrom med moderne treningsutstyr, innendørsbasseng og badstue.

Øvrig om hotellet
Gratis wifi. Om du vil oppleve Oslo og omegn med bil, er det en innendørs parkeringshus med direkte forbindelse til hotellet.

Oppdag omgivelsene
På Radisson Blu Scandinavia bor du perfekt til i Oslo, og du kan enkelt komme deg til alle høydepunktene. En kort spasertur fra hotellet ligger Oslos hovedgate, Karl Johans Gate, Det kongelige slott, Nasjonalgalleriet og Operahuset. I nærheten er det også mange restauranter og butikker. Hvis du er ute etter naturopplevelser, kan du ta en båttur i den vakre Oslofjorden eller besøke Vigelandsparken med sine berømte skulpturer.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon med frokost og lunsj mot tillegg.
  • Halvpensjon med frokost og middag mot tillegg.

Sesongvariasjoner

  • Grunnet de rådende omstendigheter holder hotellets restauranter stengt.
  • Frokosten serveres men ikke som buffé.