Dobbeltrom

Koselig standard dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og skrivebord. Gratis wifi. Lekkert bad med servant i naturstein samt dusj og wc. Rengjøring hver dag.

Romstørrelse: Ca. 16-20 kvm
Antall personer: 1-2

Fireromsleilighet

I villaene nedenfor hotellbygningen finner du hotellets store fireromsleiligheter med tre soverom og seks ordinære senger. Ett soverom med dobbeltseng, mens de to andre har køyesenger med utvidet underkøye. Leilighetene er meget romslige og sjarmerende selvhusholdleiligheter med tre soverom i tillegg til stue og åpen kjøkkenløsning med oppvaskmaskin og alt utstyret man behøver til matlaging. Leiligheten har også vaskemaskin og tørketrommel. Utvask, laken og håndklær er inkludert i prisen til Apollo.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 4-8, hvorav 2 barn

Toromssuite

Sjarmerende suite med to soverom, ett med dobbeltseng og frittstående badekar og ett med køyeseng. Stue med åpen kjøkkenløsning og fullt kjøkkenutstyr. Gratis wifi. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring hver dag.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Flotte treromsleiligheter som ligger rett nedenfor hotellbygningen. Her er ingen måltider inkludert. To soverom der ett har dobbeltseng og det andre køyeseng. Stue med åpen kjøkkenløsning, godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Gratis wifi. I disse leilighetene er kjæledyr ikke tillatt. Balkong. Utvask, laken og håndklær er inkludert i prisen når du bestiller med Apollo.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-4