Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

1180 vurderinger
Utmerket
 
445
Veldig bra
 
334
Bra
 
212
Mindre bra
 
126
Dårlig
 
64

Fem siste vurderinger

15.02.2021

Innlegg av kjetilbruseth Larvik, Norge

Digg med vinter

Vi liker egentlig suitene på toppen over resepsjonen best, men denne gangen har vi med lille Kyrre på 5 år og tok en familie suite leglighet ved skitrekket . Fantastiske Morten på booking ga oss den vi ønsket. ( 1000 takk ) Ingen tvil hotellet tar hensyn til corona, men det er mest trist og se hvordan hotellet og hele Norefjell ( men det gjelder selvfølgelig alle ande store vinter destinasjoner i Norge også ) sliter med og fylle opp hotellet i ukedagene. Sjur og gjengen hans gjør nok så godt dem kan. Og vi heier på Norefjell. Det er ingen ting og tvile på: Kom deg til fjells. Dette Hotellet er kanskje det beste Skandinavia har og by påđŸ†đŸŽŻđŸ„‚đŸ„‡đŸ„¶ Enjoy❀ Vi bor i leglighet 5085 som passet oss bedre en i selve hotellet denne gangenđŸŸđŸ‘¶đŸ» men uten barn: så er Hotellet kanskje best. Mvh Familien Bruseth

 
12.02.2021

Innlegg av martedba Larvik, Norge

Helt ok opphold - dårlig mat

Helt ok rom på Norefjell Ski og spa. Kort vei til skiløyper - noe som passet oss perfekt. Spaanlegget er noe lite, og dette til tross for at det var begrenset antall mennesker inne på anlegget, grunnet covid-19. Vi prøvde ut både pizzeria og al a carte. Pizzaen som ble servert hadde en god bunn, men fyllet hadde lite smak, og det så ut som at det var blitt brukt rester fra frokosten (påleggskinke, påleggssalami osv.). Disse var ikke god! På al a carte virket det som at maten var laget på forhånd, for så å bare ha blitt varmet opp før servering. Maten kom så fort at vi forstod at ikke de har hatt tid til å lage det der og da. Vi fikk forskjellige tallerkener og smakene stod ikke til forventning. Dette er en av de dårligste matoplevelsene vi har hatt. Desserten luktet rart og var tørr. Vi satt også meget trangt. Vi blei plassert i et mindre lokale, til tross for at det var god plass i selve restaurantsalen. Smitteverntiltakene var ikke tatt hensyn til, da det var mindre enn én meter avstand til neste bort. Dersom du skal leie suite, anbefaler vi å lage mat på kjøkkenet, da dette er fullt utstyrt. Digg med badekar på soverommet!

 
08.02.2021

Innlegg av Sophie D

Alpin helg

Ypperlige bakker og fine langrennsspor. Jeg følte meg lurt, oppskrytt rykte iht hva du får. Forferderlig og overpriset rom. Tydelige flekker på sjeselongen, en ødelagt vask, lite trykk i dusjen og deler av parketten manglet. Herlig spa. Anbefaler å bo et annet sted på Norefjell enn på hotellet, og heller benytte seg av spa og god mat på hotellet.

 
02.02.2021

Innlegg av Sightsee23904823068

Fantastisk helg for storfamilien

Dette er min første og ikke siste opphold på Norefjell Ski & Spa. Vi ble tatt imot av en hyggelig resepsjonist ved ankomst, hvor vi fikk avtalt sen utsjekk til kl. 18:00 på avreisedagen. Det var bestilt en Suite, som i realiteten er en leilighet med 2 soverom. Vi var 5 personer, 3 voksne og 2 barn. Siden vi ble oppgradert med et ekstra dobbeltrom tilknyttet suiten endte vi i realiteten opp med en leilighet med 3 soverom og 2 bad. Toppers :). SPA med boblebad utendørs anbefales. Minstejenten satt stor pris på en avslutningsgave med assortert utvalg av godteri ved utsjekk etter et helgeopphold. Hun snakker ende om hvor heldig hun var som fikk godteri fra resepsjonisten ved utsjekk. Frokosten var av god "korona" standard, men den når ikke helt opp til buffett frokost. Korona ble tatt på alvor ved at en fikk tildelt et fast bord hvor en satt under hele frokosten. Frokosten besto av en tallerken kaldretter og en tallerken varmretter, og alle ble gode og mette. Et godt tips til andre gjester. Meld dere inn i Nordic Choice Club og bestill overnattingen direkte hos hotellet eller via Nordic Choice Hotels. Min erfaring er at en får best service, og tildeling av de beste rommene ved bestilling direkte fra hotellet og ikke via hotels.com, booking.com eller lignende.

 
01.02.2021

Innlegg av Happi73 Asker, Norge

Helt ok, overpriset rett og slett.

Meget god beliggenhet, og strålende snøforhold. Rom og mat er overpriset. Bestilling av bord til middag og frokost på nett. Noe som ikke ga førstevalg på verken tid eller sted. Meget god service over hele linja. Et lite rom, med mangelfull belysning og bra innsyn. Hovedretten var meget god, men samsvarte ikke med menyen. Forrett og dessert helt ok. Frokosten får man servert på en tallerken, med et utvalg brødvarer i en pose. Dette gir enormt med rester og mat som ikke spises opp. Lite miljøvennlig. Kaffe og juice servert på bordet. Det var en god ordning. Kjøpte en meget dårlig kopp kaffe til 29,- i resepsjonen. Trodde Choice hadde en annen kaffepolicy. Spa-delen er veldig bra. Det var en behagelig stemning, og boblebad og basseng var deilige. Massasjen veldig bra.