Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 1 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
7,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
6,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-02-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

1186 vurderinger
Utmerket
 
447
Veldig bra
 
335
Bra
 
215
Mindre bra
 
125
Dårlig
 
64

Fem siste vurderinger

14.03.2021

Innlegg av Underveis Tønsberg, Norge

Sånn passe

Hotellet har topp beliggenhet rett v bakker og løyper. Kul lobby. Men en del ting svikter. Pizza i pizzeriaen var tørr og kjedelig. Frokosten var samlebåndspreget, men korona unnskylder dette. Femretters middag var helt midt på treet. Rettene utmerket seg ikke, heller ikke serveringen. Tre-fire ulike servitører. Rettene kom så kjapt at vi måtte be dem vente litt sånn at vi kunne få ro rundt måltidet. Ingen kom imidlertid da vi var ferdige, vi ventet litt lengre, men gikk så til rommet. Det ble vi oppringt og irettesatt for å ha gått fra regningen! Spa var lekkert og hadde nok kapasitet nå m koronarestriksjoner. Gode behandlinger. Rom og fellesarealet begynner å bli slitt og lever ikke opp til hotellets image. Resepsjonen var hyggelige, men kunne ikke bistå m særlig mer enn å be oss ringe restauranten, ringe pizzeria, ringe skibutikken. Greit opphold, men ingen höydare.

 
13.03.2021

Innlegg av TommyP428 Oslo, Norge

Herlig sted

Vi var to familier som bodde vegge i vegg i leilighet og hadde det veldig fint en langhelg. God service og høy kvalitet på alt. Veldig bra skianlegg og heldig med været Lite folk på en fredag så vi kunne kose oss med barna i bassenget og alt :)

 
27.02.2021

Innlegg av lottechapman Tønsberg, Norge

Ypperlig service

Ypperlig service, spesielt i restaurant, men også i resepsjon. Gode senger og god mat. På tross av corona klarer hotellet å tilby et godt opphold. Kunne kanskje vært fri adgang til spa for hotellgjester, da det tross alt er et lite spaområde. Men ellers var det et deilig opphold! Enkel parkering og bakke/løyper rett utenfor døren :)

 
27.02.2021

Innlegg av Paprika_Oslo

Flott location - men på tide med en upgrade

Norefjell Ski og Spa er på mange måter et fantasisk sted, vi har vært der fem ganger de siste 24 månedene, og kommer tilbake i påsken - anbefaler også stedet til venner. Vi har bodd på ulike romkategorier på selve hotellet, og i to ulike leiligheter i landsbyen. Vi har benyttet pizzeria, restaurant, svømmebasseng og treningsrom. Vi har gått fine fjellturer og stått mye på ski, og vært der med og uten små barn. Vi er med andre ord godt kjent med hotellet og trives der. Noe nyttig info til deg som vurderer å reise dit: -Digg for kids! Kombinasjonen ski (fantastiske instruktører/skiskole for barn i feriene), basseng, klatrevegg, kjøkkenmuligheter, pizzarestaurant og nærhet til Oslo = det perfekte feriested for familier med små barn -Slitne rom! Rom og leiligheter begynner å bli slitte og står ikke i stil med hotellet image. Ved vårt forrige opphold i landsbyen luktet leiligheten dårlig. Kjøkkenviften virket ikke. Støvsugeren var ødelagt. En stikkontakt hang løst fra veggen. Soveromsveggen hadde flenger. Kjøleskapslyset blinket i disco-takt etc. Leiligheten trengte tydelig en oppgradering og en litt mer oppmerksom gjennomgang av vaktmester og vaskepersonale. -Planlegg lading! "Hele Norge" kjører elbil, men i garasjen på hotellet er det altfor få ladere. Desperate elbilister sirklet rundt ladestasjoner og stikkontakter under hele oppholdet, skrev lapper på rutene til hverandre etc. Vi brukte selv et par timer i garasjen for å sjekke om det var blitt ledige ladepunkter. Dette forringer ferieopplevelsen en god del. Da vi høflig nevnte dette til resepsjonisten da han spurte om vi var fornøyde med oppholdet, ble vi kjeftet på. Ikke hyggelig.

 
15.02.2021

Innlegg av kjetilbruseth Larvik, Norge

Digg med vinter

Vi liker egentlig suitene på toppen over resepsjonen best, men denne gangen har vi med lille Kyrre på 5 år og tok en familie suite leglighet ved skitrekket . Fantastiske Morten på booking ga oss den vi ønsket. ( 1000 takk ) Ingen tvil hotellet tar hensyn til corona, men det er mest trist og se hvordan hotellet og hele Norefjell ( men det gjelder selvfølgelig alle ande store vinter destinasjoner i Norge også ) sliter med og fylle opp hotellet i ukedagene. Sjur og gjengen hans gjør nok så godt dem kan. Og vi heier på Norefjell. Det er ingen ting og tvile på: Kom deg til fjells. Dette Hotellet er kanskje det beste Skandinavia har og by på🏆🎯🥂🥇🥶 Enjoy❤️ Vi bor i leglighet 5085 som passet oss bedre en i selve hotellet denne gangen🍾👶🏻 men uten barn: så er Hotellet kanskje best. Mvh Familien Bruseth