Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,5 av 10 Basert på 2 vurderinger
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
6,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-08-05


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-02-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

1210 vurderinger
Utmerket
 
449
Veldig bra
 
339
Bra
 
221
Mindre bra
 
130
Dårlig
 
71

Fem siste vurderinger

02.10.2021

av marteraa Oslo

Skuffende opphold

Bra hotellrom med unntak av malplassert tv og lite trykk i dusjen. Ansatte på hotellet hadde veldig varierende serviceinnstilling helt fra resepsjon, spa og restaurant. Spaopplevelsen var helt ok, verken mer eller mindre. Frokosten var bra, akkurat hva jeg og min samboer forventet av en hotellfrokost. Resturant 815 var derimot svært dårlig. Servitørene virket å mangle kunnskap og ferdigheter til å være servitører. Alt av mat og drikke ble bestilt gjennom QR kode. Da vi var ferdig med hovedretten og ønsket å bestille dessert så fikk vi beskjed at vi måtte vente til alle hovedrettene var ute fra kjøkkenet (ca. 20 minutter). Maten i seg selv var helt ok, men hele opplevelsen var langt under forventningene man stiller i denne prisklassen. Dette virket mer som en gjeng som heller serverer øl på afterski. Hele opplevelsen sto ikke til forventningene i denne prisklassen. Kommer ikke til å komme tilbake og vil heller ikke anbefale dette hotellet til familie og venner.

 
02.10.2021

av R6505HHchristined

FORFERDELIG

Vi hadde booket hotellrom, og når vi kommer frem viser det seg at det er fullt i restauranten og ikke mulig med noe annet enn utrolig dårlig take-away mat fra kjelleren som smakte forferdelig. Man antar at hotellet har mulighet til å servere mat fra restauranten til gjeste d når man booker et så fint hotell og det er mye av grunnen til at vi dro. Ellers dårlig plass i spa. Anbefales ikke.

 
05.09.2021

av davidaE8985NO

Skuffende hotellet

Rommet var skitten og støv overalt. Inngang til Spa, basseng og treningsstudio koster ekstra. Dårlig utvalg på frokost og ingen kaffemaskin. Rommet var ikke ferdig kl. 16:00. Boblebad skitten. Vedlegger bilder. Kommer aldri tilbake.

 
19.08.2021

av roggja Fosnavåg, Norge

skitten, dyrt og mye støy

I år ble det Norgesferie med mange fine besøk på hoteller rundt om i landet, men dette som skulle være et av det bedre hotellene på reisen var svært skuffende. Rommet var skitten og støv overalt, persienne på soverommet var så fulle i støv at en knapt kunne justere de før støvskyene kom over hele soverommet. Slukinnsatsen under badekaret på soverommet var løs, så hele første natten stinket det kloakk, før det ble klaget inn og fikset på dag 2. Bassenget var som med alle andre aktivtetene på hotelle fullbooket alle dagene vi var der, så da måtte ungene heller få bruke badekaret. men ikke før en ba om rengjøring av det, for det såg ikke ut. Det sto et skilt på rommet at det ikke blir renhold på rommet under oppholdet pga covid. Dette er bare tull, er kun for innsparing, Så bytte av håndkle og rydde må en gjøre selv, boss må en bære med seg helt ned i parkeringskjelleren. litt av en luxus ja....Det kunne med fordel vært informert om bookingsystem på aktiviteter og rengjøring etc på forhånd. Middagen var heller ingenting å skryte over , og frukosten var den dårligeste av det 4 hotellene vi besøkte. Frukost kunne en bestille å spise selv på rommet, men istede for å få den levert på rommet, må en stille seg i kø ved resuranten å hente ut dette selv.Mye støv på kvelder og natt, festing og hunder som bjeffer. uopplagde å trøtte var vi glade for å komme oss herifra etter dag 3. Aldri mer hit

 
09.08.2021

av HenrikB1132

Strålende pizza for take-away

Vi er en familie med barn, og liker oss veldig godt på Norefjell. Det er fine turmuligheter og aktiviteter i alle sesonger. Hyggelig med kosete dyr på seteren og hesteridning. Kanotur på det lille vannet ved hotellet (og ungene storkoser seg på stranden og i vannet). I år var det spektakulært å prøve fulldempet stisykkel opp på fjellet - trye.no leier ut helt rå elsykler direkte på hotellet. Det som overrasket mest positivt på denne turen var de hyggelige gutta i pizzarestauranten. God mat og spesialhåndtering av ønsker til minste familiemedlem som bare spiser pizzakant. Bildet får tale for seg selv ;)