Norefjell Ski & Spa

I vakker fjellnatur bare 1,5 times kjøretur fra Oslo ligger Norefjell Ski & Spa. Hotellet er et stort og moderne kvalitetshotell rett ved alpin- og langrennsløypene. Hotellet tilbyr 244 rom og suiter samt 161 resortleiligheter med moderne fasiliteter og høy komfort. Alle rom og leiligheter er stilfullt innredet. Suitene har svært insta-vennlige badekar på hovedsoverommet. Alle rom og leiligheter har WiFi, og i skikjelleren er det skiskap og oppbevaringsskap for de som trenger det.

Våre gode priser forutsetter et opphold på minst to netter. 


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Toroms suiter for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 2-4 personer. Fireromsleiligheter for 4-8 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Våre gode priser forutsetter et opphold på minst to netter. 

Beskrivelse

Norefjell Ski & Spa er et praktfullt anlegg som har alt du trenger for et herlig opphold. I hotellets leiligheter kan man nyte den rolige atmosfæren, hvor man etter en god dag på fjellet kan lage egen mat eller bestille en velsmakende pizza fra pizzeriaen. Som gjest på hotellet har du anledning til å benytte alle resortets aktiviteter, restaurant, bar, svømmebasseng, sauna, treningsrom, badstue, after-ski med mer, og det er gratis WiFi på hele hotellet.

Hotellets Spa ble igjen kåret til Norges beste Spa-resort i 2020 og tilbyr en rekke ulike behandlinger, perfekt etter en lang dag i bakken. I hotellets hovedrestaurant Fjellet diskes det opp med en svært innholdsrik frokost om morgenen, og om kvelden serveres det en delikat 3-retters meny. Her tilbys også det lille ekstra i en egen á la carte-avdeling, der du selv velger fra menyen. Er du ekstra sulten, eller ønsker litt av alt dukes det opp med en stor buffé i Bøsetersalen fredag og lørdag hele vinteren.

Bøseter Bad & Trening
Her er det basseng og boblebad samt badstue & IR badstue. Her er det også herlige tropiske dusjer og apparattrening samt kondisjons- & kinesistrening. Klatrevegg, egne priser for denne.

Velvære Spa
Hotellets Spa- og velværeavdeling ligger seg i 6. og 7. etasje inne i hotellet. Her er det mulig å velge mellom en lang rekke behandlinger mot avgift. Det tilbys blant annet klassisk massasje, kroppsskrubb og lavasteinsbehandlinger i tillegg til hud- og ansiktsbehandlinger.

Velværeavdelingen har 18 års aldersgrense og det betales inngangsavgift. Her er det flere ulike badstuer, innendørsbasseng og et oppvarmet utendørsbasseng. Det er også en liten bar som serverer forfriskninger som kan nytes i en god liggestol i varmen innendørs.

Mat & drikke
Frokostbufféen serveres i Restaurant Fjellet og Bøseter Kongresshall. I lobbyen er det en bar/kafé som serverer enkle retter og drikke fra kl. 12 hver dag. Hotellet har også en á la carte-restaurant som ligger i 4. etasje, bordbestilling kreves da det er begrenset med plasser. I hovedrestauranten Fjellet serveres det hver kveld en tre-retters meny for deg som legger til halvpensjon. I restaurant Bøsetersalen serveres det buffé hver fredag og lørdag, pris kr. 455,-. I tillegg er det en pizzeria som ligger på hotellområdet som tilbyr alt fra av pizza, salat og pasta. Her kan du spise i pizzeriaen eller bestille hva du vil fra menyen og ta det med til rommet/leiligheten. Sportsbar B52 ligger ved siden av pizzeriaen og der er det storskjermskjerm hvor TV2 sine sportssendinger vises.

Måltider

Dobbeltrom og suitene:

  • Frokostbuffé inkludert. Stor, god og sunn frokostbuffé med et stort utvalg økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og ost, frisk frukt og grønnsaker.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Leilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

  • Hotellet har gratis parkering for sine gjester. Parkeringsanlegget går over tre etasjer, her står bilen din trygt og varmt sommer som vinter.
  • Ønsker du å ha med hunden på fjelltur, er den også hjertelig velkommen til Norefjell. Ta kontakt med hotellet når du har booket ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.
  • Hotellets egne skiutleie finner du rett ved den nedre inngangen. Her kan både barn og voksne leie skiutstyr til bruk i Norefjell sine skibakker. Her er også en liten sportshop dersom det er nødvendig å supplere noe av vinterutstyret sitt.

Sesongvariasjoner

Endringer og restriksjoner for å unngå smittespredning av Covid-19:

  • Tid i spaområdet forhåndsbestilles og tilgangen til garderober er begrenset slik at det anbefales å skifte til badekåpe på rommet. Badekåpe hentes i Sparesepsjonen.
  • Det er innført frokosttider for å minimere kø og antall gjester på samme tid.