En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

539 vurderinger
Utmerket
 
200
Veldig bra
 
181
Bra
 
92
Mindre bra
 
39
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

29.08.2021

av Øyvind G

Dårlig service

Opplevde at servicen under middagen var særs dårlig. Det gis ikke mulighet til å se på oversikten over hva som serveres av øl. Vil du ha øl får du 0,4 carlsberg som default. Det tok 40 min fra hovedrett var ferdig spist, til desserten kom. I disse 40 min var ikke "vår" servitør å se, og de andre gjorde det de kunne for å unngå øyekontakt.

 
28.07.2021

av arnereidar

Restaurant besøk

Veldig hyggelige og service innstilte menn i restauranten. Veldig god mat og igjen flott service. Prøvde Elg burger, kyllingsalat og barnemeny pasta. Alle var godt fornøyd. Kaffe mokka og varm kaki med krem falt også i smak. Den varme kanoene var litt mørk for barn.

 
27.07.2021

av Reisefroken Oslo, Norge

Trenger et løft

Dette var nok et storhetshotell for endel år siden. Nå fremstår det litt umoderne. Et hotell som gjerne vil, men som trenger en oppgradering. Likevel kjempegod mat, god og variert frokost. Rommene er mørke med lite lys, madrassen hard. Dyner og puter tynne. Utemøbler er en vits. Ulike aktiviteter for ungene, og grei natur. Ikke verd prisen.

 
20.07.2021

av Bente B

Veldig koselig hotell, og passer for alle aldersgrupper!

Hyggelig hotell, pene, rene rom med deilige senger og god luft. passer for alle, og det er veldig god stemning. Man blir tatt godt vare på. God mat og vin i restauranten. Mange aktiviteter for store og små. Vi kommer tilbake!

 
15.07.2021

av siljemarieh2019 Haukeland, Norge

Helt ok opphold

Litt dyrt i forhold til standarden. Rent og ryddig rom, veldig harde senger og upraktisk med to enkeltsenger som står inntil hverandre. Anbefaler virkelig voksne å ta turen til spaet og være i klima sonen, veldig avslappende og hyggelig personale! Veldig god frokost, mye utvalg. Minus for veldig lytt rom