Vestlia Resort

Vestlia Resort på Geilo er perfekt for skiturister om vinteren, og for syklister, fotturister og alle som ellers bare vil feriere i vakre omgivelser og et herlig miljø om sommeren. Hotellet og området lokker med spennende aktiviteter og utflukter. Etter en dag full av aktiviteter anbefaler vi et besøk i hotellets spa.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom juniorsuite for 3-6 personer, hvorav 2 barn. Toroms suite for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vestlia Resort på Geilo er bygget i lodgestil, og her trives hele familien. Hotellet er innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og har en deilig og avslappende atmosfære.

På Vestlia Resort er det et eventyrbad med to bassenger, et eget barnebasseng, boblebad og en lang vannrutsjebane som starter i fjerde etasje og går hele veien ned til bassenget. Hotellets gjester har gratis adgang til badet.

Hotellet har gode muligheter for trening med et velutstyrt treningsrom, crossfit-sal og spinningsal. Trening er inkludert for hotellets gjester. Vil du ha hjelp og veiledning til treningen, kan du bestille time hos den personlige treneren mot avgift. Alle gjester over 16 år kan benytte treningsrommet. Hotellet har også et fint spa med innendørs basseng, jacuzzi, badstue, dampbadstue og mulighet for mange forskjellige behandlinger mot avgift.

I hotellet finnes det en mengde morsomme aktiviteter for alle aldre. Barnefamilier kan besøke lekeland (mot avgift) med alt som lokker av ballbinge, rutsjebaner og klatrestativer. For de litt eldre barna er det også et spillerom med air hockey, foosball, bordtennis og biljard (mange av spillene mot avgift). Det finnes også bowlingbaner og shuffleboard på hotellet.

Utendørsaktivitetene er mange og varierte; fotturer og sykling er favorittene. I området rundt hotellet finnes det mange fine tur- og sykkelløyper. Det er mulighet både for familiesykling, stisykling og downhillsykling. Turløypene spenner fra ganske krevende og avanserte løyper til mer lett tilgjengelige familievennlige alternativer. Det er sykkelutleie i nærheten av hotellet. I nærheten finnes det også en 9-hulls golfbane, og du kan også teste ut blant annet fotballgolf og frisbeegolf.

Frokostbufféen serveres i hotellets restaurant og byr blant annet på nybakt brød, et stort utvalg av pålegg og frisk frukt. Lunsjen serveres i loungen hver dag fra kl. 12.00, og hvis været tillater det, kan du også spise lunsj ute på terrassen. Her serveres retter av lokale råvarer, eller kanskje det frister med en elgburger? Også middagen lages med norske og helst lokalproduserte råvarer, og kokkenes retter lokker fram de beste smakene. Etter dagens aktiviteter kan det være deilig å synke ned i den avslappende loungen med en kaffe eller kanskje din favorittcocktail.

Det er gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Cirka 2 kilometer til Geilo Summer Park og vel 10 kilometer til Hallingskarvet nasjonalpark. Cirka 23 mil fra Oslo og cirka 25 mil fra Bergen