Geilo – idyll i fjellheimen

Midt mellom Oslo og Bergen ligger populære Geilo. Stedet forbindes kanskje først og fremst med skikjøring, men det betyr ikke at det ikke skjer ting her når snøen har forsvunnet. Dette er et reisemål som er som skapt for aktive par, vennegjenger og familier som elsker friluftsliv, uansett når på året man kommer hit.Været

jan -6°c
feb -5°c
mar -2°c
apr 2°c
mai 8°c
jun 12°c
jul 14°c
aug 13°c
sep 8°c
okt 3°c
nov -2°c
des -6°c

Alle reisemål Norge

Tromsø

Arktiske opplevelser, midnattssol, yrende byliv og en mengde gode restauranter – reis til Tromsø med Apollo i sommer og oppdag en av Norges nordligste byer! Måneder med midnattssol får Tromsø til å bade i lys, og det er enkelt å nyte alle døgnets timer. Prøv lokale delikatesser på restaurantene, besøk landemerket Ishavskatedralen og ta taubanen opp til Storsteinen hvor du kan utforske noe av Norges vakreste landskap.

Bergen

Oppdag Bergen med Apollo denne sommeren og besøk byen mellom de syv fjell. Bergen er Norges nest største by men tross for størrelsen har den en herlig bysjarme. Her finner du områder som er som tatt ut av et postkort – med sine magiske fjelltopper, natur, småhus langs fjellsiden og små fine brosteinsgater og smug med lokale butikker og kaféer.

Oslo

Oppdag Oslo med nye øyne og og se hvilken metropol det har blitt, med en overflod av arkitektur, muséer, restauranter og shopping. Byen vokser hurtig med alt fra nye bydeler og nyoppdaget mat, til moteopplevelser. Besøk severdigheter som Operahuset, Astrup Fearnley Museet og Barcode-prosjektet, spis godt på Grünerløkka eller Aker Brygge – eller kast deg i sjøen ved en av de mange badeplassene i Oslo!

Beitostølen

Velkommen til fjellandsbyen Beitostølen like ved foten av Jotunheimen. På Beitostølen er det kort vei til skiløyper, bakker og turstier, og restaurantene, barene og butikkene i det koselige sentrumet ligger bare en kort spasertur unna. Selv om Beitostølen er kjent som en av Norges beste skidestinasjoner både for langrenn og alpint mangler det ikke på aktivitetstilbud om sommeren!