Hardangerfjord Hotel

Hardangerfjord Hotel ligger i Øystese med beliggenhet rett ved eventyrlige Hardangerfjorden, Norges nest lengst fjord. Her møtes fjord og fjell i et eventyrlig landskap som byr på nydelig panoramautsikt, fosser og isbreer og utallige frukthager på rekke og rad. Hardangerfjorden omtales gjerne som dronningen av fjorder på grunn av sin vakre natur og sin størrelse som den femte lengste fjorden i verden.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 80 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hardangerfjord hotell har en nydelig hage hvor du kan slå deg ned i komfortable loungegrupper på gresset eller på terrassen og bare nyte utsikten over fjorden og Folgefonna isbre. Hotellet har også en fin restaurant her som serverer herlige retter med lokale råvarer i fokus. På hotellet bor man i lyse nyoppussede rom i moderne nordisk stil.

Rett ved hotellet ligger Hardangerbadet, et badeland og helsesenter med tre bassenger og et treningsrom. Hotellgjester har gratis adgang til bad- og treningsfasiliteter. Det er også et basseng med klatrevegg, et 25 meters basseng med tau og vannsklie. Hardangerfjord Hotel ligger i tettstedet Øystese som byr på en rekke småbutikker, matvarebutikker, kunstgalleri og et kjøpesenter med sportsbutikk, sko- og klesbutikk.

I Hardanger er det mye å gjøre for de som ønsker en aktiv ferie. Mektige fjorder og spektakulær natur som bare venter på å bli opplevd. Ta gjerne en tur på breen eller padle kajakk mellom de majestetiske fjellene. Du kan også padle SUP, dra på en fjordsafari med RIB-båt eller oppleve rafting i elven Bjoreio. Kontakt resepsjonen slik at de kan hjelpe deg med informasjon og evt. bestilling av aktiviteter.

Avstanden til sentrum i Bergen er ca. 80 kilometer fra hotellet.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon (frokost, lunsj fra fast meny)
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag fra fast meny) mot tillegg.

Verdt å vite

Avstand fra hotellet til sentrum i Bergen er ca. 80 kilometer.