Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
5 av 10 Basert på 2 vurderinger
Total vurdering
 
5,0 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
5,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
5,5 / 10
Fasiliteter
 
4,5 / 10
Mat og drikke
 
4,5 / 10
Rom / leilighet
 
5,0 / 10
Service
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


2 av 10

+
Beliggenhet
-
Maten bør forbedres. Frokosten var bra men middag helt elendig. Kun en rett serveres. lam første dag. Veldig seig. Ikke alle spiser lam. Dagen etter blåskjell suppe ? Også spesielt. Andebryst serveres med samme saus som lammet dagen før tilhørende en polentagrøt. Anden var god, grøten og grønnsakene helt elendig.

Bekreftet gjest: 2021-02-28


8 av 10

+
Fint rom med badstu. Fin beliggenhet, kort vei til skiløyper
-
Litt lytt fra korridoren.

Bekreftet gjest: 2021-02-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

47% anbefaler hotellet

265 vurderinger
Utmerket
 
51
Veldig bra
 
99
Bra
 
84
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

25.10.2020

Innlegg av trondv850 Espa, Norge

Sen høstferie på Beitostølen

Vi valgte Beitostølen for en sen høstferie. I håp om at en stille tid var fri for Covid-19. Det var lite gjester den tida vi var der. Hotellet hadde lagt opp til greie regler for oppholdet. Kunne vært løst litt bedre i frokostsal med nummererte bord for frokostgjester. Hotellet bærer preg av godt bruk opp gjennom årene. Rommet var rent, lyst og innbydende. Det samme var resepsjon og fellesarealer. Frokosten var innbydende og med bra utvalg. Slettes ikke usannsynlig at det kan bli flere opphold her.

 
29.09.2020

Innlegg av RagnhildN Oslo, Norge

Flott ny familieleilighet på Riddertunet

Nøkler hentes i resepsjonen på hotellet. Leilighetskompleks ligger på andre siden av hovedveien. Garasjeplass til bilen i underetasje på leilighetskomplekset. Heis opp til leiligheten. Leiligheten fremstod som helt ny, mulig noen få hadde bodd der før. Tre romslige soverom, to med dobbeltseng og en med familiekøye. Hovedsoverom har tilhørende bad. Alle rom har garderobeskap. Et stort bad med vaskemaskin, tørkestativ og plass til å tørke vått turtøy/slalomtøy. Gode senger/madrasser/dyner/puter. Leide sengetøy. Hvitt og mykt sengetøy, eneste minus var enkeltlaken til dobbeltsenger. Lekkert innredet i mørke toner og stilige møbler. Fin utsikt. Miele produkter på kjøkken. Alt du trenger av basis ting på kjøkkenet. Savnet en skikkelig trefjøl og et pizzafat. Du velger å betale 800kr for utvask eller gjøre det selv. Støvsuger, moppestativ og bøtter er tilgjengelig i leiligheten. Beitostølen har aktiviteter for hele familien. Trampolinehopping med seleoppheng, Go-cart, bob-kjøring, sykling, gåturer, alpint og langrenn på vinteren, cafe, butikker og restauranter tilgjengelig.

 
08.09.2020

Innlegg av 635fredrikl

Ikke imponerende

Kom dit på ettermiddagen, ble møtt av lite kundevennlig betjening. Fikk bare beskjed om at matservering var stengt, basseng og fasiliteter var stengt. Samtidig hadde dem tatt for lite betalt ved innsjekk så man måtte betale igjen ved utsjekk. Lite kundevennlig når man spurte om ting som vandring etc. Fikk beskjed om å Google nettsider, ikke bra når man arbeider open turistdestinasjon.

 
07.09.2020

Innlegg av beatev115 Stavanger, Norge

Veldig bra

Her er deg mye bra. Stor parkering, fin resepsjon og hyggelige folk. Man kan få smurt matpakke hvis en skal på tur før felles frokosten. Ikke allverden, men det funker. Eneste som trekker ned er at rommene er noe utslitt. Trenger et lite løft.

 
04.09.2020

Innlegg av roma90 Norway

Skulle gjerne gitt 5, men rommet var helt utslitt

Innbydende , koselig lobby med hyggelig resepsjonist. Vi fant at baren var åpen og det fantastiske været innbød til en drink på terrassen. Nydelig. Veldig koselig hotell. Fin frokost og veldig god oppfølging av Korona tiltak. Badet var av fordums storhet med alt du trenger og god plass til både å sette fra seg og henge fra seg. God dusj og deilige store handklær. Eneste som manglet var et sminkespeil. Dusjsåpe, lotion etc.etc.etc fritt på gode gamle måten. Glad for å slippe såpe i dispenser. Hyggelig rom med god plass. Her stopper det dessverre. Riktignok betalte vi rommet med poeng, men det hadde vært bedre reklame for hotellet om de hadde gitt oss et av de pene, nye rommene som det er bilder av overalt. Særlig når personalet kunne fortelle at det var stille og lite gjester. (Det forsto vi også ved frokosten o.l. ) Alle møblene på rommet, som nok hadde vært pene, var nå fullstendig utslitte og fulle av sår, hull osv. Sengen var heller ikke særlig god. En liten pute til hver ( passer dårlig å be om flere etter at man har lagt seg). Ingen dundyne, men en type stikkteppe. Godt renholdt. Pluss for at det var lenestol til oss begge! Tenker at det jo måtte være det samme for hotellet om de tildelte nye, pene rom eller de gamle så lenge det er ledig. Jeg kan jo ikke skryte av disse til noen.