Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
5 av 10 Basert på 2 vurderinger
Total vurdering
 
5,0 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
5,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
5,5 / 10
Fasiliteter
 
4,5 / 10
Mat og drikke
 
4,5 / 10
Rom / leilighet
 
5,0 / 10
Service
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


2 av 10

+
Beliggenhet
-
Maten bør forbedres. Frokosten var bra men middag helt elendig. Kun en rett serveres. lam første dag. Veldig seig. Ikke alle spiser lam. Dagen etter blåskjell suppe ? Også spesielt. Andebryst serveres med samme saus som lammet dagen før tilhørende en polentagrøt. Anden var god, grøten og grønnsakene helt elendig.

Bekreftet gjest: 2021-02-28


8 av 10

+
Fint rom med badstu. Fin beliggenhet, kort vei til skiløyper
-
Litt lytt fra korridoren.

Bekreftet gjest: 2021-02-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

47% anbefaler hotellet

279 vurderinger
Utmerket
 
54
Veldig bra
 
103
Bra
 
88
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

11.10.2021

av WFrode Askim, Norge

Koselig hotell

Hadde booket en suite på dette hotellet. Det var eget soverom og oppholdsrom. Oppholdsrommet hadde ett spisebord med 6 stoler, det var også sofa med 2 stoler. Det kunne kanskje vært satt opp en kontakt ved vannkokeren, slik at man slapp å flytte denne til nærmeste kontakt på gulvet. Parkering var gratis. Frokosten var bra og personalet hyggelig.

 
23.09.2021

av bj_rntrondt Søgne, Norge

Stort og noe upersonlig

Beitostølen Resort er et typisk stort kjede hotell. Selv i den vakre fjellheimen vår, blir ikke følelsen av høyfjell innfridd. Ikke for det, flotte rom, vårt nyoppusset. Grei resepsjon med hyggelig betjening. Stor upersonlig spisesal. Fast 3 retters middag, dyr og med middels kvalitet. Frokost, rikholdig, men med kokt bacon og speilegg, blir dette for enkelt.

 
17.09.2021

av HenriksenBerg Oslo, Norge

Hyggelig personalet

Vi var to par som ville ha en fin 3 dagers rolig og fin ferie. Vi overnattet på hotellet i 3 døgn. Vi bestilte halvpensjon, 3 rettes middag. Maten var menet god ved hotellet. Et vennlig og oppmerksom personale gjorde matopplevelsen til en uforglemmelig stund. Rommene var fine og romslige med god utsikt. Vi hadde kun positive opplevelse på hotellet. Spesielt vil vi gi ros til et hyggelig og kvalitetsbevisst personale ved hotellet Vi vil anbefale hotellet til andre som ønsker et meget positivt hotellopphold.

 
12.08.2021

av kjellh113 Oslo, Norge

Fin dag på Beitostølen

Vi hadde bestemt oss for en overnatting på Raddisson også i år på vår reise rundt i Norge. Var ikke helt fornøyd med opplevelsen i fjor men den ble oppveid av årets. Hyggelig og servicevennlig personale, nyoppussede rom og super frokost.

 
04.08.2021

av Undheims Oslo, Norge

Helt greit, bra plassering

Veldig grei plassering, veldig hyggelig resepsjonister, veldig hyggelig og flinke folk i restauranten ved middag og frokost. Litt gammelt og slitt hotell - kunne trengt en oppussing. Men fint og stort rom (superior). Husk å be om utsikt mot dalen, hadde ut mot parkeringsplassen (helt greit), men veldig fin utsikt andre veien. Pluss for el-lading og gratis parkering.