Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
5 av 10 Basert på 2 vurderinger
Total vurdering
 
5,0 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
5,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
5,5 / 10
Fasiliteter
 
4,5 / 10
Mat og drikke
 
4,5 / 10
Rom / leilighet
 
5,0 / 10
Service
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


2 av 10

+
Beliggenhet
-
Maten bør forbedres. Frokosten var bra men middag helt elendig. Kun en rett serveres. lam første dag. Veldig seig. Ikke alle spiser lam. Dagen etter blåskjell suppe ? Også spesielt. Andebryst serveres med samme saus som lammet dagen før tilhørende en polentagrøt. Anden var god, grøten og grønnsakene helt elendig.

Bekreftet gjest: 2021-02-28


8 av 10

+
Fint rom med badstu. Fin beliggenhet, kort vei til skiløyper
-
Litt lytt fra korridoren.

Bekreftet gjest: 2021-02-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

47% anbefaler hotellet

271 vurderinger
Utmerket
 
51
Veldig bra
 
99
Bra
 
87
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

04.08.2021

Innlegg av Undheims Oslo, Norge

Helt greit, bra plassering

Veldig grei plassering, veldig hyggelig resepsjonister, veldig hyggelig og flinke folk i restauranten ved middag og frokost. Litt gammelt og slitt hotell - kunne trengt en oppussing. Men fint og stort rom (superior). Husk å be om utsikt mot dalen, hadde ut mot parkeringsplassen (helt greit), men veldig fin utsikt andre veien. Pluss for el-lading og gratis parkering.

 
16.07.2021

Innlegg av Foodstamp Bergen, Norge

Greit hotel og fin beliggenhet for dagsturer i fjellet

Hotellet er overpriset i forhold til hva man får. Helt ok rom, men med bra renhold. Flott plass for uteservering når du vil nyte utsikten mot fjellene. Grei frokostbuffet og noe hyggelig personale. Prisen gjenspeiles ikke så det blir en gjennomsnittlig karakter.

 
11.07.2021

Innlegg av RosslandR Bergen, Norge

Ikke som forventet.

Hotellet beskrives på TripAdvisor med svømmebasseng, treningsrom og flere andre fasiliteter som ikke har vært i drift på lenge. Rommet var ok, men uten noen form for ventilasjon, og heller ikke rengjøring når vi bodde der, men det var rent når vi kom. Det meste er godt slitt. Buffeen var minimalistisk, men det som ble servert var godt, og de som serverte var meget hyggelig. Resepsjonspersonalet var også effektive og hyggelige. Prisene reflekterer ikke den lave kvaliteten, og det blir for dyrt når man ser hva man får.

 
11.07.2021

Innlegg av RoesslandL

Helt greit men ikke mer.

Hotellet er slitt. Basseng og trimrom stengt pga lekkasjer og rør som må skiftes. Vennlig betjening og maten helt på det jevne. Frokosten hadde kun en matstasjon som var plassert rett innenfor inngangsdøren til returanten, helt umulig å holde avstandsregler.

 
10.07.2021

Innlegg av Øystein B

Feriens værste opplevelse

Skulle kose oss med venner på ferietur, og ble anbefalt hotellet. Fra inngang til middag en «fryktelig opplevelse» (resepsjonisten var blid og gjorde nok som best hun kunne) 1pils og et glass vin kr 280! «Beklager vi har ikke GT og dessverre ingen Ala Carte» . Buffeen bortvalg pga anbefaling om det fra andre gjester. Lyden på TV var bra. Så dårlig at jeg valgte ikke å benytte bonuskort - kommer aldri igjen