Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Radisson Blu Mountain Resort er et flott høyfjellshotell med svært sentral beliggenhet i sentrum, like ved foten av skisenteret og sommerparken på Beitostølen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Suiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Med Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen som base har du alle muligheter til å være aktiv på dagtid. Enten du vil bruke tiden i bakken eller i langrennsløypene, nyte stedets restauranter, barer eller butikker er alt i gangavstand. Hotellet byr på lyse trivelig dobbeltrom, suiter eller familierom.

Alle rom og fellesområder har gratis wifi. I hotellets egen treningsavdeling er det et fullverdig 25 meters svømmebasseng, barnebasseng, squashbane og et velutstyrt styrketreningsrom.

Om morgenen dukes det opp til en delikat frokostbuffé og om kvelden er det hyggelig å nyte god mat med norsk særpreg i hotellets klassiske høyfjellsrestaurant etter en lang dag med aktiviteter. Foruten restauranten finnes det en lobbybar og dansebar med afterski og kveldsunderholdning for den som ønsker litt mer ut av dagen.

I hotellets døgnåpne resepsjon får du hjelp med aktivitetsforslag eller informasjon. Lekerom, lobbybar og dansebar, restaurant og konferansefasiliteter for opptil 650 personer. Hotellet tilbyr elbil-lading og skistall.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Alle hoteller – Beitostølen

Gjestegaarden Beitostølen

Velkommen til koselige Gjestegaarden på Beitostølen. Her bor du midt i smørøyet med alt hva ferien i dette familieparadiset har å tilby rett rundt hjørnet.