Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 2 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
5,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
5,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Perfekt beliggenhet i Beitostølene sentrum - kort vei til alt.
-
.

Bekreftet gjest: 2021-04-03


7 av 10

+
Beliggenhet midt i sentrum, få meter fra alpinsenter og langrennsløyper.
-
Rommet var slitt, det var bl.a. hull i veggene etter dørhåndtakene. Når vi kom visste ikke hotellet om oss (Apollo hadde ikke gjort ferdig registreringen), de på hotellet visste ikke at Apollo har registrert (oppgitt i annonsen) rengjøring daglig - det ble ingen rengjøring i løpet av de fire nettene vi var der, når vi kom fikk vi utdelt poser med sengetøy som vi måtte ta på selv.

Bekreftet gjest: 2021-01-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

16 vurderinger
Utmerket
 
8
Veldig bra
 
4
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

27.06.2021

av Trehar Bergen, Norge

Leilegheit

Heilt OK overnatting. Reint og ryddig. Lite med stikkontaktar. Brukte ikkje kjøkenet. Kan nok tenkjast at det kan bli støy frå uteterrase, rett under soverom nr 407. Varmt på rommet. Parkering i kjellar. Var klar over at det ikkje vart servert frukost. Meina å ha bestilt rom hos Radisson Blu Beitostølen, men hamna på Gjestegaarden. Inn sjekk var på Bergo hotell.

 
10.07.2020

av Nils H Bergen, Norge

Greit, men...

Vi var her et par netter og beliggenheten er helt super. Leiligheten var også stor og fin. Det vi synes under pari var vasking og renhold. Nå som vi skal være ekstra oppmerksomme og ha fokus på renhold synes vi det er litt rart at en enten tar 900kr for å gjøre rent, eller gir oss mulighet til å gjøre dette selv. I tillegg når en gjør det, er det VELDIG rart at det ikke er tilgjengelig rengjøringsmidler til jobben eller noe som helst håndsprit av noe slag. Bare kluter. Leiligheten var heller ikke helt supert vasket når vi kom, og var ganske slitt. Så helt greit, men ikke sikker på om jeg velger dette neste gang vi er på Beitostølen.

 
14.02.2017

av Mia P Vestfold, Norge

Supert sted

Kjempe beliggenhet. Rett ut av døra og på med skiene. Mitt i smørøyet til alle fasiliteter. Super beliggenhet til alt på Beitostølen - Slalombakken, langrennsløypene, akebakke. Fin og godt utstyrt leilighet for den som vil lage maten sin selv. Kjempe hyggelig betjening. Her får du valuta for pengene. Har vært her alle årstider . Supert sted. Kan trygt anbefales.

 
06.08.2016

av ElinS241 Beitostølen, Norge

Koselig romslig leilighet

Stor, romslig og ren leilighet med det du trenger av utstyr til selvhushold. Gode senger, og for vår del flott utsikt til sentrum og slalåmbakken. Bra du kan ha med hund. Rommene er store og god plass til bagasje, mye hengerplass til klær. Parkett på gulvene og flislagte bad. Hørte ikke til andre gjester på naborom eller i gangen. Kan parkere i parkeringskjeller, ellers god parkering utenfor. Nærmere sentrum kommer du ikke og vel verdt ett besøk.

 
13.03.2016

av Stig E

Helgetur i alpinanlegget

Fin og romslig leilighet med flott utsikt. Gjestegaarden har perfekt beliggenhet. 50 meter til skiheisen. Veldig hyggelig og fleksibel betjening. Gode parkeringsforhold. Stille og rolig, perfekt for barnefamilier. Vi bodde på rom 503 som har en flott utsikt over Jotunheimen og skianlegget.