Fly + hotell første natten

 

Kun flybilletter

Apollo selger flybilletter til de fleste av våre charterreisemål. Dette innebærer flyreise uten bosted, busstransport, mat på flyet eller innsjekket bagasje. Apollo tillater ikke kjøp av bare flybilletter for deretter å pakke disse med egne hoteller eller annet landarrangement, og så selge dette videre som en ferdigpriset pakke.

Det er et begrenset antall billetter pr. flyavgang. Ved kjøp av våre tur/retur reiser må man benytte utreisen, ellers vil hjemreisen bli kansellert. (Dette gjelder for øvrig både ved bestilling av reise med hotell og kun flyreise). Endringer i flytidene kan forekomme. Blir avreisetiden endret, sendes informasjon om dette til det mobilnummer som er registrert i bestillingen. Det er derfor viktig at du sjekker at riktig mobiltelefonnummer er registrert, og at du har med denne mobiltelefonen på reisen.

OBS!

  • Mat om bord på flyet er ikke inkludert (for enkelte langdistanseflyvninger er mat inkludert; dette oppgis ved bestilling ). Mat om bord på flyet kan kjøpes ved bestilling av reisen. Les mer her
  • Bagasje er ikke inkludert (unntak for noen flyselskaper; dette oppgis ved bestilling). Du kan betale avgift for ett kolli bagasje ved bestilling av reisen. Les om bagasje her
  • Transfer er ikke inkludert, og man kan heller ikke bestille transfer på apollo.no. Er transfer ønskelig, vennligst kontakt Apollo på tlf. 21 01 75 40 eller e-post: [email protected] Det er ikke mulig å bestille transfer til de reisemålene der transporten går med båt.

Vær oppmerksom på at kun flybilletter ikke omfattes av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet. Alminnelige vilkår for pakkereiser får derfor ikke anvendelse ved kjøp av kun flybilletter. Apollo kan innstille flyvninger uten erstatningsansvar dersom det er for få påmeldte på en enkelt avgang eller en serie avganger, dersom Apollo har meddelt de reisende om innstillingen minimum to uker før avgang. Videre kan Apollo innstille en flyvning uten erstatningsansvar dersom det foreligger hindringer utenfor Apollos kontroll og som Apollo med rimelighet ikke kunne ventes å ha kjent til eller tatt i betraktning da avtalen ble inngått. Slike hindringer kan være krig eller krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller annet som kan likestilles med dette. Ved innstilte flyvninger tilbakebetales det innbetalte beløpet.
 
Enveisbillett
Ønsker du kun en ut- eller hjemreisebillett, kan du bestille våre enveisbilletter. Enveisbillettene selges kun på utvalgte reisemål og avganger og det er begrenset antall plasser. Merk at det for enkelte reisemål ikke er mulig å bestille kun retur-billett. Det er ikke åpent kjøp på enveisbilletter. For øvrig gjelder vilkår som over.

Bestill flybilletter her

 

Fly + hotell første natt

Fly med hotell natt 1 innebærer flyreise (tur/retur eller en vei), samt hotell første natten på uspesifisert innkvartering. Transport t/r hotell er ikke inkludert. Ellers gjelder samme regler som for kun flybilletter.