Widerøe (WF)

Widerøe AS er et norsk flyselskap og har nesten 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. I tillegg til flyflåten har de blant annet datterselskapet Widerøe Ground Handling som håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge. Selskapet flyr til 46 reisemål i inn- og utland. Widerøe og Apollos samarbeid er nytt og vi er stolte av at dette litt annerledes flyselskapet hjelper oss med å gi nordmenn en velfortjent ferie. Det er Widerøes første jetfly Embraer E190-E2 som trygt skal frakte dere til reisemålet. 

Hjemmeside

Besøk flyselskapets egne nettsider: wideroe.no

Bagasjeregler

  • For å få sjekke inn en reiseveske på flyplassen må du betale for bagasje. Velg selv hva som passer deg og betal bare for så mange reisevesker du ønsker sjekke inn. Det er maks. ett kolli pr. person og den må kjøpes på forhånd. Håndbagasje er alltid inkludert.Velger du å betale ved innsjekking på flyplassen koster det mer. Se mer om bagasje her. 
  • Innsjekket bagasje kan veie maks 20 kg. Du kan ta med et stk. håndbagasje gratis, som kan veie maks 5 kg med maksimumsmål 55 x 40 x 20 cm. Spebarn får også ta med en innsjekket bagasje på maks 20 kg. Reiser du med barn på opp til 2 år du får sjekke inn en barnevogn uten ekstra kostnad. 
  • Har du bestilt kun fly betaler du tur/retur eller én vei for å sjekke inn bagasjen. Velger du å betale ved innsjekking på flyplassen koster det mer enn om du bestiller i forkant. Se mer om priser og bagasjeregler her. 

Spesialbagasje

Se flyselskapets hjemmeside for informasjon om spesialbagasje. 

Mat om bord

Du kan bestille mat om bord samtidig som du bestiller reisen eller i etterkant via Min Reise. Merk at drikke ikke er inkludert og bestilles om bord. 

Spesialmat

De vanligste måltidene kan du bestille når du bestiller reisen. Vennligst les mer om spesialmat om bord på Widerøe her. For ytterligere informasjon om spesialmat kontakt Apollo. Husk å informere Apollo om allergier i god tid før avreise.

Taxfree

Bestill taxfree-varer her.  

Forhåndsbestill sete

Sikre deg yndlingssetet ditt om bord mot avgift. Kan bestilles 120 - 3 dager før avreise. Forhåndsbestill sete her. 
NB! Din bestilling vil først være tilgjengelig hos Widerøe 24 timer etter at bestillingen er gjennomført hos Apollo. Har du avreise i mars/september, åpner setebestillingen senere enn normalt på grunn av sesongskifte.

Spesielle behov

Kontakt oss i Apollo dersom noen i reisefølget har spesielle behov. Vi hjelper dere med å finne/bestille riktig assistanse.

Kun fly

Har du bestilt kun fly tilkommer en avgift om du vil sjekke inn bagasje. Prisen er 350 kr pr. kolli for både ut- og hjemreise. Merk at vekten på bagasjen ikke må overstige flyselskapets ordinære frivekt.

Mer informasjon

Kontakt Paxport Support dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om tilleggstjenester, forhåndsbestilling av sete eller bagasje:

E-post: [email protected]

Telefon: +46 8 121 33 867

Åpningstider:
Mandag – fredag: 8.00 – 11.00 og 13.00 – 16.00.