Flyselskapet Emirates

Emirates (EK)

Flyflåten til Emirates er en av de yngste i verden og består hovedsakelig av ultramoderne Emirates A380 og romslige Boeing 777. Med eksepsjonell service, bra underholdningstilbud og det siste innen kabindesign får du en komfortabel flyreise uansett hvor i flyet du sitter.

Logoen til Emirates

Hjemmeside

Besøk flyselskapets egne nettsider: emirates.com 

Bagasjeregler

Innsjekket bagasje kan veie maks 30 kg pluss håndbagasje, som kan veie maks 7 kg. De tillatte målene på håndbagasjen er: 55 x 38 x 20 cm

Taxfree

Begrenset salg om bord.

Om bord på Emirates

  • Komfortable seter med ladestasjon for PC og mobil
  • Egne menyer, leker og underholdning for barn
  • Maten har et lokalt preg og råvarene høy kvalitet
  • Velg blant over 2000 kanaler med filmer og tv-serier

Overvekt

Overvekt koster ekstra. Ta en titt på Emirates sine bagasjesider for priser og mer informasjon.

Forhåndsbestill sete

Du kan forhåndsbestille sete etter at du har mottatt billetten din. Den mottar du tidligst tre uker før avreise. Forhåndsbestill sete på Emirates sin nettside.

OBS! For noen bookingklasser er det ikke mulig å forhåndsbestille sete før innsjekking åpner (24 timer før avgang). Ta ev. kontakt med Apollo.

Merk at også barnevugge først kan bestilles etter at du har mottatt billetten din.
 

Mat om bord og allergier

Mat om bord er inkludert i prisen. Spesialmat kan bestilles i etterkant via Min Reise. Har du spesielle allergier krever Emirates at du fyller i et eget skjema. Flyselskapet er svært restriktive når det gjelder luftbårne allergier og krever legeerklæring. Har du ikke legeerklæring kan du bli nektet å gå om bord og dermed miste hele reisen. Kontakt oss i Apollo for mer informasjon og for å få skjemaet.

Oppgrader reisen

På våre flyvninger med Emirates er det mulig å oppgradere til Business Class, med forbehold om ledige plasser. Prisene varierer fra 18 000,– og oppover.  Kontakt oss i Apollo dersom du ønsker mer informasjon.

Business class

  • Komfortable seter som kan foldes ned til seng. Personlig minibar og ladestasjon for mobil og PC.
  • Velg blant flere gourmetretter med et lokalt preg. Maten serveres på porselen fra Royal Doulton og bestikk fra Robert Welch. Du får også vin valgt ut av Emirates egen sommelier.
  • Mingle med andre i Business class og First class i flyets eksklusive bar. Tilgjengelig på våre flygninger fra København til Dubai.
  • Velg blant over 2000 kanaler med filmer og tv-serier.
  • Tilgang til lounger.

Les mer om Business class på Emirates sin nettside

Spesielle behov

Har du bestilt rullestolassistanse på flyplassen eller har andre spesielle behov for reisen og/eller om bord på flyet, bør du være oppmerksom på at Emirates kan komme til å behøve gjøre en medisinsk bedømming, for å forsikre seg om at du kan gjennomføre reisen og tilby deg den assistanse du trenger. Vennligst les mer om spesielle behov på Emirates hjemmeside. Der kan du fylle ut et digitalt MEDIF-skjema ved å logge inn med flyselskapets referansenummer eller laste ned skjemaet som du kan ta med til legen din for underskrift og sende til [email protected]. Vennligst kontakt Apollo for å få flyselskapets referansenummer.
 

Billett og innsjekking

E-billett sendes ut i god tid før avreise. Innsjekkingen åpner 3 timer før avreise og stenger 1 time før avreise.