Croatia Airlines (OU)

Croatia Airlines startet opp i 1989 The Zagal Company, kjent som Zagreb Airlines. I 1990 skiftet selskapet navn til Croatia Airlines. Selskapet ønsker å bidra til å utvikle turismen i Kroatia med sine flyruter mellom Kroatia og resten av verden.

Hjemmeside

Besøk flyselskapets egne nettsider: www.croatiaairlines.com

Bagasjeregler

  • For å få sjekke inn en reiseveske på flyplassen må du betale for bagasje. Velg selv hva som passer deg og betal bare for så mange reisevesker du ønsker sjekke inn. Håndbagasje er alltid inkludert. Velger du å betale ved innsjekking på flyplassen koster det mer. Se mer om bagasje her. 
  • Innsjekket bagasje kan veie maks 23 kg pluss håndbagasje, som kan veie maks 8 kg og innenfor målene 55x40x20. 
  • Har du bestilt kun fly betaler du tur/retur eller bare én vei for å sjekke inn bagasjen (maks. ett kolli). Vekten skal ikke overstige flyselskapets vanlige regler for frivekt. Velger du å betale ved innsjekking på flyplassen koster det mer. Se priser under bagasjeregler. 
  • For spedbarn under 2 år inngår 23 kg innsjekket bagasje.
  • Spesialbagasje: se vilkår ved innsjekking av spesialbagasje her. Du behøver ikke registrere spesialbagasje i forkant og betalingen gjøres direkte til flyselskapet på flyplassen

Mat om bord

Gratis snacks med drikke serveres. I tillegg kan man kjøpe snacks, drikke o.l. 

Oppgrader reisen

Det er ikke mulig å oppgradere reisen med Croatia Airlines.

Taxfree

Det er et enklere tax-free tilbud om bord. Les mer her.  

Setebestilling

Bestem hvor du vil sitte, bestill setet ditt her.

Spesielle behov

Kontakt oss i Apollo dersom noen i reisefølget har spesielle behov. Vi hjelper dere med å finne/bestille riktig assistanse.