På reisemålet

Hotell

Enten du velger våre pakker med rutefly og hotell (fleksibel reiselengde), eller bare bestiller hotell, får du som regel muligheten til å velge mellom flere romtyper til ulike priser.

Vi samarbeider med eksterne samarbeidspartnere i forbindelse med bestilling av hotell med fleksibel reiselengde. En del av hotelltilbudet går gjennom Travelscape. I disse tilfellene overfører vi kundens navn og de personopplysninger som er nødvendig for at samarbeidspartneren skal kunne gjennomføre hotellbestillingen.

Klassifiseringen av hotellene er hotellets offisielle klassifisering og Apollo har ingen innflytelse på denne. Imidlertid har vi valgt å ikke tilby hoteller som er klassifisert med 1 eller 2 stjerner, og vi gjør i tillegg sjekk av hotellene mot tilbakemeldinger med jevne mellomrom. Vær imidlertid oppmerksom på at vi bruker eksterne samarbeidspartnere for hotellbestillinger og at vi derfor ikke selv har inspisert hotellene.

Ved innsjekking på hotellet blir man ofte bedt om å fremvise bankkort/kredittkort, slik at hotell kan reservere et beløp for ev. utgifter som påløper under oppholdet. Har man ikke bankkort/kredittkort må man regne med å deponere et beløp i kontanter. Vær oppmerksom på at beløpet kan være reservert i opptil to uker etter hjemkomst

Transport tur/retur hotellet

Transport er ikke inkludert i våre priser.
 

Service på reisemålet

Når du reiser med våre rutefly med fleksibel reiselengde reiser du på egen hånd. Reiser du til et reisemål der Apollo har egne charterreiser, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss på vårt servicekontor.


Lokale skatter og avgifter

På noen reisemål kan det tilkomme lokale skatter som for eksempel utreiseskatt og turistskatt. Slike skatter betales kontant ved innsjekking på flyplassen og/eller til hotellet. En del hoteller har også obligatoriske avgifter som betales direkte til hotellet. Informasjon om dette finnes i beskrivelsen av hotellet. Vi tar forbehold om endringer av disse. Ta ev. kontakt med oss for eksakte beløp.


Timeshare og ferieklubber

Du bør se opp for mer eller mindre useriøse timeshare-/ferieklubbselgere på reisemålet. Vi advarer mot å inngå bindende avtaler eller foreta delbetalinger. Apollo har ingen forbindelse med denne type virksomheter.

Forbrukerombudet gir råd om timeshare og ferieklubber på sin hjemmeside.