Uspesifiserte reiser

Uspesifiserte reiser

Under «Restplasser» på apollo.no finner du reiser med uspesifisert bosted. Dette er ikke en vanlig pakkereise som er rabattert, men et tilbud til deg som ikke stiller krav til bostedet. For disse reisene gjelder spesielle reisevilkår som du finner nedenfor. Det er viktig at du har lest og forstått disse vilkårene før du bestiller en uspesifisert reise.

 1. Innkvartering kan skje på steder som ikke er presentert i på apollo.no. Ved reiser til reisemål med flere feriesteder kan innkvartering skje på hvilket som helst av disse, og i enkelte tilfeller også på andre feriesteder enn de som inngår i Apollos ordinære program.
 2. Bostedets navn og feriested bekreftes først av reiselederen på flyplassen ved ankomst.
 3. Du må regne med å bli innkvartert på reisemålets enkleste bosted. Bad/dusj og wc finnes i rommet/leiligheten. Det benyttes bosteder som ikke er en del av Apollos ordinære program, og privat bosted kan også forekomme.
 4. Flytting fra et bosted til et annet, eller fra et rom/leilighet til et annet på samme hotell kan forekomme på kort varsel (og i blant flere ganger). 
 5. Maksimum tre personer kan bo i samme rom/leilighet. Reiseselskap som bestiller flere rom/leiligheter kan innkvarteres på ulike bosteder. Mot et tillegg på kr 200,- pr. person/uke kan man være garantert å komme på samme bosted (gjelder for maks. 3 rom/leiligheter). Forutsetningen er at alle har bestilt samme boalternativ. Reiser du alene, bestiller du enkeltrom (du blir ikke plassert i rom/leilighet med fremmede).
 6. Måltider under oppholdet er ikke inkludert i prisen.
 7. Renhold under oppholdet er ikke inkludert i prisen.
 8. Du har ikke krav på å bytte bosted. Ønsker du å bytte bosted, og det finnes ledig kapasitet (som aldri kan garanteres), betales prisdifferansen mellom den uspesifiserte reisen og det nye bostedet og eventuelt avbestillingsgebyr direkte på reisemålet.
 9. Det gis ikke rabatt på grunnprisen på uspesifiserte reiser (f.eks. barnerabatt, ekstrasengsrabatt o.l.).
 10. Reiselederservice er ofte begrenset.
 11. Det er ikke mulig ved denne type reiser å forhåndsvarsle om eventuelle støykilder som byggearbeider, barer, trafikkstøy o.l.
 12. Ønskemål noteres ikke på uspesifiserte reiser.
 13. Mat på flyet og transport flyplass-hotell tur/retur er ikke inkludert og må alltid bestilles i tillegg.
 14. Antall plasser på uspesifiserte reiser er begrenset.

Hotellstandarden kan være meget enkel. Man kan ikke regne med at bostedet på uspesifiserte reiser har fasiliteter som luftkondisjonering, balkong/terrasse, basseng, restaurant o.l. Dersom du stiller krav til komfort, fasiliteter og bostedets beliggenhet, anbefaler vi at du bestiller en reise med spesifisert innkvartering.  Vi anbefaler spesielt at reisende med gangbesvær, funksjonshemminger eller spesielle sykdommer, samt reisende med barn, bestiller spesifisert innkvartering. Det tas ikke hensyn til spesielle forhold ved tildeling av bosted for uspesifiserte reiser.

For uspesifiserte reiser kan du velge mellom følgende alternativer:

 • Enkeltrom eller leilighet med bad/dusj og wc.
 • Dobbeltrom eller leilighet med bad/dusj og wc.