Thai Airways (TG)

Thai Airways er Thailand sitt nasjonale flyselskap og inngår i flyalliansen Star Alliance. Flyselskapet er kjent for sine komfortable seter, fantastiske service og prisbelønte mat.

Besøk flyselskapets egne nettsider: thaiairways.com

For deg som skal til Koh Samui

Mellom Bangkok og Koh Samui flyr du med Thai Airways eller Bangkok Airways. I noen tilfeller må du hente bagasjen og sjekke den inn på nytt i Bangkok. Reiser du videre fra Bangkok til Koh Samui med Bangkok Airways har du tilgang til deres Boutique Lounge.

Bagasjeregler

  • Innsjekket bagasje kan være 30 kg pr. person. 
  • Håndbagasje på maks 7 kg pr. person med maksimums-mål på 56 x 45 x 25 cm er inkludert.
  • Reiser du med barn under 2 år får du ha med ytterligere en innsjekket bagasje som maks kan veie 10 kg samt en barnevogn uten ekstra kostnad.

 

Spesialbagasje og overvekt

  • Det meste av spesialbagasje, som sportsutstyr, er inkludert i den totale bagasjevekten, du betaler for overvekt. 
  • For mer spesifikk informasjon om bagasjen din gå inn på thaiairways.com.

 

Spesielle behov

Om du har bestilt rullestolassistanse på flyplassen eller har andre spesielle behov før avreise og/eller om bord på flygningen er det viktig at du som reisende informerer Apollo i god tid innen avreise, slik at flyselskapet kan sørge for at de kan tilby den assistansen du trenger for å gjennomføre reisen. For ytterligere informasjon vennligst gå inn på thaiairways.com.

Billett

E-billett kreves og sendes på e-post cirka 3 uker innen avreise.

Mat om bord

Mat om bord er inkludert på våre flyvninger med Thai Airways. De vanligste spesialmåltidene kan bestilles i når du bestiller reisen. Når det gjelder allergier, som f.eks. nøtteallergi, kan et nøttefritt måltid tilbys om forespørsel kommer i god tid før avreise. Ved alvorlig luftbåren nøtteallergi bør du rådføre deg med legen din om du i det hele tatt bør fly siden Thai Airways ikke tilbyr nøttefrie flyvninger. For ytterligere informasjon, ta kontakt Apollo eller gå inn på thaiairways.com. Er barnemeny tilgjengelig vil det fremkomme under tilleggene i bestillingsdialogen.

Baby om bord

Ønsker du å ha babyen i bilsete under flyreisen kreves et eget sete, som det betales for, og det må søkes om i hvert enkelt tilfelle. Kontakt Apollo

Taxfree

Begrenset salg om bord.

Forhåndsbestill sete

Apollo gjør en forhåndsbestilling av sitteplasser om bord ca. 1 måned før avreise. Du kan selv forhåndsbestille eller endre sitteplass når du har mottatt din e-billett, ca. 30 dager før avreise. Ønsker du å endre sitteplass kan dette gjøres kostnadsfritt såfremt det er ledig plass på flyet, ved å logge inn med ditt PNR-nummer eller referansenummeret på thaiairways.com. Merk at sete med plass til babybag eller ekstra benplass koster ekstra.  

Ønsker du å reise på Royal Silk Class, som er Thai Airways business class har du mulighet til det ved å bestille reisen på telefon, pris oppgis på forespørsel. Les mer om Royal Silk Class på thaiairways.com.  

Innsjekking

Vær ute i god tid innen avreise. Vil du sjekke inn online kan du gjøre det på thaiairways.com tidligst 24 timer innen avreise. 


Flere tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg