Santorini i Hellas

Etter reisen

Her finner du nyttig informasjon dersom du trenger å kontakte oss etter hjemkomst. Informasjonen er delt inn i kategorier som du finner i menyen til under.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, er du velkommen til å kontakte oss på [email protected] eller på telefon 21 01 75 40.

 

 

Reklamasjon

Vi ønsker at du skal få en så vellykket ferie som mulig. Er du misfornøyd med noe i ferien, vil vi gjerne få beskjed med en gang, slik at vi kan gjøre vårt for å løse problemet. Etter at du har kommet hjem er det ikke så lett å få gjort noe med dette. Det er derfor viktig at du henvender deg til våre reiseledere så snart som mulig og forklarer hva som er problemet. Du finner kontaktinformasjon til vårt servicekontor på din billett, og du kan selvfølgelig besøke oss på vårt servicekontor eller gi beskjed når du treffer en av våre reiseledere. På de reisemålene hvor Apollo ikke har egne reiseledere kontakter du våre lokale samarbeidspartnere (se billetten for informasjon). 

Det aller meste lar seg løse på plass. Reiselederen tar i mot dine synspunkter og gjør sitt beste for å komme opp med en god løsning så snart som mulig. Saken blir også registrert i vårt system, slik at vår reklamasjonsavdeling i Norge har tilgang til all informasjon. Vårt personale har også god kjennskap til hvilke rutiner og praksis som gjelder for eventuelle kompensasjoner. 

Forutsetningen for at det skal foreligge grunnlag for prisavslag etter hjemkomst, er at du har sagt i fra om problemet på reisemålet og at vi som turoperatør har fått mulighet til å rette opp feilen. Dette er regulert i Pakkereiseloven og er for øvrig bransjepraksis. Skulle det allikevel være slik at vi ikke klarte å løse problemet på plass, er du velkommen til å sende oss en reklamasjon etter at du har kommet hjem fra ferien.

NB! Gjelder klagen flyreisen eller skadet/forsinket bagasje, vil vi i første omgang henvise deg til flyselskapet du reiste med, da disse selv behandler denne type klager. Har du blitt syk, kommet til skade eller blitt utsatt for tyveri i ferien, må du kontakte ditt forsikringsselskap om saken.

Ønsker du å reklamere etter hjemkomst, er det viktig at du sender inn din reklamasjon senest 4 uker etter hjemkomst. Du kan sende oss reklamasjon ved å bruke skjemaet nedenfor eller ved å sende brev til: Apollo Reiser, Postboks 339 Sentrum, 0101 Oslo. Husk å alltid oppgi ditt bestillingsnummer og avreisedato. Gjelder reklamasjonen innkvartering, ber vi deg også oppgi hvilket rom-/leilighetsnummer du bodde på. Skal du sende oss kvitteringer eller andre dokumenter, kan dette lastes opp i skjemaet (maks. 3 stk. vedlegg). Har du flere vedlegg, kan dette sendes på e-post til: [email protected] Husk å merke med bestillingsnummer.  Apollo er ikke forpliktet til å behandle reklamasjoner som kommer inn etter fristen på 4 uker.

Når vi har mottatt din reklamasjon, vil du få en bekreftelse fra oss med antatt behandlingstid. Vi forsøker å svare så raskt som mulig, men i høysesong og i saker der vi må gjøre en del undersøkelser, kan det ta noe lengre tid. 

Ved en eventuell anke til Pakkereisenemnda, er fristen for dette fire uker etter avsluttet behandling av saken hos Apollo. Det samme gjelder for en ev. anke til Transportklagenemnda Fly.

Pakkereisenemnda
Postboks 2924 Solli
0230 Oslo
reiselivsforum.no

Transportklagenemnda Fly
Postboks 2924 Solli
0230 Oslo
reiselivsforum.no