Reiser til Tulum – Mexico

Tulum, Mexico

  • • Tilbyr en av verdens vakreste strender
  • • Et enkelt og rolig liv
  • • Guacamole og en kald Corona får du servert ved solstolen

En reise til Tulúm er som en reise til paradiset – det vil ikke ta lang tid før du skjønner hvorfor El Castillo omtales som én av verdens aller vakreste strender. Den hvite, finkornede sanden og det turkise havet er rett og slett henførende, mens mayaruinene som skimtes i bakgrunnen bidrar til en mystisk stemning i hele området.Fakta om Tulum

Valuta

Meksikanske peso.

Strender

Vakker strand som er en av verdens vakreste. Sanden er hvit og vannet er turkisfarget.

Mer fakta

Været

jan 27°c
feb 28°c
mar 29°c
apr 30°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 30°c
okt 29°c
nov 28°c
des 27°c

Alle feriesteder Riviera Maya

Akumal

Reis til Akumal der havskilpaddene trives. Det krystallklare vannet er populært både blant windsurfere, dykkere og snorkleentusiaster.

Cancun

Cancún i Mexico er det perfekte valget for deg som vil oppleve både en spennende storby og eventyrlige strender. Shoppingtilbudet er nesten uendelig, og utelivet likeså.

Puerto Morelos

Til fredfulle Puerto Morelos reiser du for å nyte stillheten og koble av fra hverdagens stress. Sammenliknet med områdene rundt går alt i saktere tempo i Puerto Morelos.

Isla Mujeres

Isla Mujeres – den herlige, lille karibiske perlen ligger utenfor turiststedet Cancún. Fra Cancún er det en kort båttur over det turkisblå vannet til den hyggelige havna Punta Norte. Straks du kommer i land, kjenner du den rolige og avslappende stemningen som råder.

Cozumel

Den lille øya Cozumel ligger like utenfor østkysten av Mexico, rett ut i havet fra Playa del Carmen. Øya er mest kjent for fantastisk dykking blant koraller i det krystallklare vannet, men byr – naturligvis – også på herlig sol- og badeferie og mange eventyr. Velkommen til herligheten!

Playa del Carmen

Reis til Playa del Carmen og opplev fantastiske strender og severdigheter i verdensklasse. Her finnes det også mange hyggelige hoteller å velge mellom.