Reiser til Isla Mujeres, Mexico

Isla Mujeres, Mexico

  • • Avkobling på høyt nivå
  • • Nære fastlandet og fantastiske utfluktsmuligheter
  • • Romantiske solnedganger

Isla Mujeres – den herlige, lille karibiske perlen ligger utenfor turiststedet Cancún. Fra Cancún er det en kort båttur over det turkisblå vannet til den hyggelige havna Punta Norte. Straks du kommer i land, kjenner du den rolige og avslappende stemningen som råder.Fakta om Isla Mujeres

Strender

Playa Norte er den med populære stranden, og regnes også som den fineste. Stranden på sørsiden er steinete og noen deler er stengt for bading.

Mer fakta

Været

jan 28°c
feb 29°c
mar 30°c
apr 31°c
mai 33°c
jun 32°c
jul 33°c
aug 33°c
sep 33°c
okt 31°c
nov 29°c
des 28°c

Alle feriesteder Riviera Maya

Akumal

Reis til Akumal der havskilpaddene trives. Det krystallklare vannet er populært både blant windsurfere, dykkere og snorkleentusiaster.

Cancun

Cancún i Mexico er det perfekte valget for deg som vil oppleve både en spennende storby og eventyrlige strender. Shoppingtilbudet er nesten uendelig, og utelivet likeså.

Puerto Morelos

Til fredfulle Puerto Morelos reiser du for å nyte stillheten og koble av fra hverdagens stress. Sammenliknet med områdene rundt går alt i saktere tempo i Puerto Morelos.

Cozumel

Den lille øya Cozumel ligger like utenfor østkysten av Mexico, rett ut i havet fra Playa del Carmen. Øya er mest kjent for fantastisk dykking blant koraller i det krystallklare vannet, men byr – naturligvis – også på herlig sol- og badeferie og mange eventyr. Velkommen til herligheten!

Tulum

En reise til Tulúm er som en reise til paradiset – det vil ikke ta lang tid før du skjønner hvorfor El Castillo omtales som én av verdens aller vakreste strender. Den hvite, finkornede sanden og det turkise havet er rett og slett henførende, mens mayaruinene som skimtes i bakgrunnen bidrar til en mystisk stemning i hele området.

Playa del Carmen

Reis til Playa del Carmen og opplev fantastiske strender og severdigheter i verdensklasse. Her finnes det også mange hyggelige hoteller å velge mellom.