reisemål

Isla Mujeres – den herlige, lille karibiske perlen ligger utenfor turiststedet Cancún. Fra Cancún er det en kort båttur over det turkisblå vannet til den hyggelige havna Punta Norte. Straks du kommer i land, kjenner du den rolige og avslappende stemningen som råder.

Mer om Isla Mujeres

Reis til Playa del Carmen og opplev fantastiske strender og severdigheter i verdensklasse. Her finnes det også mange hyggelige hoteller å velge mellom.

Mer om Playa del Carmen

Reis til Akumal der havskilpaddene trives. Det krystallklare vannet er populært både blant windsurfere, dykkere og snorkleentusiaster.

Mer om Akumal

En reise til Tulúm er som en reise til paradiset – det vil ikke ta lang tid før du skjønner hvorfor El Castillo omtales som én av verdens aller vakreste strender. Den hvite, finkornede sanden og det turkise havet er rett og slett henførende, mens mayaruinene som skimtes i bakgrunnen bidrar til en my...

Mer om Tulum

Den lille øya Cozumel ligger like utenfor østkysten av Mexico, rett ut i havet fra Playa del Carmen. Øya er mest kjent for fantastisk dykking blant koraller i det krystallklare vannet, men byr – naturligvis – også på herlig sol- og badeferie og mange eventyr. Velkommen til herligheten!

Mer om Cozumel

Cancún i Mexico er det perfekte valget for deg som vil oppleve både en spennende storby og eventyrlige strender. Shoppingtilbudet er nesten uendelig, og utelivet likeså.

Mer om Cancun 106 hoteller fra NOK

Til fredfulle Puerto Morelos reiser du for å nyte stillheten og koble av fra hverdagens stress. Sammenliknet med områdene rundt går alt i saktere tempo i Puerto Morelos.

Mer om Puerto Morelos