Reiser til Cozumel, Mexico

Cozumel, Mexico

  • • Fantastisk dykking blant koraller
  • • Glitrende, turkisblått hav
  • • Naturlige strender

Den lille øya Cozumel ligger like utenfor østkysten av Mexico, rett ut i havet fra Playa del Carmen. Øya er mest kjent for fantastisk dykking blant koraller i det krystallklare vannet, men byr – naturligvis – også på herlig sol- og badeferie og mange eventyr. Velkommen til herligheten!Fakta om Cozumel

Lokal tid

Norsk tid -6 timer.

Transport t/r hotell

Med båt fra Playa del Carmen til Cozumel tar det ca. 1 time og 15 min.

Strender

Mange klippestrender, i motsetning til de lange finkornete sandstrendene på fastlandet. På sydspissen og østsiden er det fine strender, som ofte har vind fra havet.

Mer fakta

Været

jan 27°c
feb 27°c
mar 28°c
apr 30°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 30°c
okt 29°c
nov 28°c
des 27°c

Alle feriesteder Riviera Maya

Akumal

Reis til Akumal der havskilpaddene trives. Det krystallklare vannet er populært både blant windsurfere, dykkere og snorkleentusiaster.

Cancun

Cancún i Mexico er det perfekte valget for deg som vil oppleve både en spennende storby og eventyrlige strender. Shoppingtilbudet er nesten uendelig, og utelivet likeså.

Puerto Morelos

Til fredfulle Puerto Morelos reiser du for å nyte stillheten og koble av fra hverdagens stress. Sammenliknet med områdene rundt går alt i saktere tempo i Puerto Morelos.

Isla Mujeres

Isla Mujeres – den herlige, lille karibiske perlen ligger utenfor turiststedet Cancún. Fra Cancún er det en kort båttur over det turkisblå vannet til den hyggelige havna Punta Norte. Straks du kommer i land, kjenner du den rolige og avslappende stemningen som råder.

Tulum

En reise til Tulúm er som en reise til paradiset – det vil ikke ta lang tid før du skjønner hvorfor El Castillo omtales som én av verdens aller vakreste strender. Den hvite, finkornede sanden og det turkise havet er rett og slett henførende, mens mayaruinene som skimtes i bakgrunnen bidrar til en mystisk stemning i hele området.

Playa del Carmen

Reis til Playa del Carmen og opplev fantastiske strender og severdigheter i verdensklasse. Her finnes det også mange hyggelige hoteller å velge mellom.