The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med det tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familiesuite for 1-3 personer/1-5 personer, hvorav 3 barn. Suite for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 14 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Ravenala Attitude har to bassengområder med solsenger, parasoller og poolbar som ligger omkranset av frodige vekster og palmer. Det er også et barnebasseng som delvis er dekket med tak. Langs den ene siden av hotellet renner Citron River og nedenfor hagen ligger stranda med solsenger og parasoller, samt en strandbar. Basseng- og strandhåndklær mot depositum. Andre populære strender i nærheten er Péreybère og Mont Choisy.

På hotellet er det hele 10 restauranter (både buffé og á la carte) samt 6 barer. Bufférestauranten serverer en velassortert frokostbuffé med ferske lekkerheter. Til lunsj tilbys grillretter nede på stranda, enklere retter i bistroen eller så kan du spise lokal street food. Til middag kan du blant annet nyte smaksrike asiatiske retter, velsmakende italienske retter eller tradisjonelle retter fra Mauritius. Tre av restaurantene er helt barnefrie. Dags- og kveldsunderholdning med Sega-show og liveband arrangeres flere kvelder i uka. Det er også en nattklubb på hotellet.

Det er treningsrom, treningstimer, vanngymnastikk, yoga, to tennisbaner og tennisutstyr, basketball, fotball, sandvolleyball, bordtennis, boule og biljard. Du kan også begi deg ut i bukta et SUP, i en pedalbåt eller kano/kajakk. Vil du prøve å sykle på vannet er det flytende sykler, du kan også snorkle, windsurfing eller kjøre med hotellets egen glassbunnbåt. Dykkesenter mot avgift. I hotellets spa kan du nyte kroppsbehandlinger, massasje, badstue/dampbadstue og jacuzzi mot avgift.

På hotellet er det også en lekeplass og en internasjonal barneklubb som er åpen for barn mellom 3 og 12 år. Her får barna daglig delta på spennende aktiviteter i hagen, på stranda eller i lekerommet. I blant arrangeres også minidisco. Personalet sørger for at alle er med og forstår uansett nasjonalitet og språk. Det er også mulig å bare tegne, lage ting eller lese en bok.

The Ravenala Attitude er en del av prosjektet "Positive Impact" og jobber mye med det lokale miljøet og bærekraft. De planter mangrove langs kysten, holder miljøopplæring for sitt personale, støtter lokale håndverkere og musikere, samt sponser ulike kulturevenement.

I Balaclava er det nesten ikke shopping, men til handlegata Sunset Boulevard i Grand Baie kommer du enkelt med taxi.

Wifi på hele hotellet. Parkering, begrenset med plasser. Vaskeriservice mot avgift.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag 31.12.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokost i bufférestauranten kl. 7.00-10.00.
 • Sen frokost i poolbaren kl. 10.00-11.00.
 • Lunsj i strandrestauranten Ö, Beach BBQ, Taba-J eller restaurant The Bistrot.
 • Kaffe, te og kaker i Bistrot Bar kl. 16.00-18.00.
 • Middag i restaurant Mozaik, The Bistrot, Beach BBQ, A Tavola, Madam Ming eller Kot Nou.
 • Mulighet for å spise frokost, lunsj eller middag søsterhotellene på øya. Transport er ikke inkludert.
 • 20% rabatt på en massasje (mellom kl. 9.00 og 14.00.)
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Hotellet har ikke heis.

The Ravenala Attitude er en del av prosjektet Positive Impact og jobber mye med det lokale miljøet og bærekraft. De planter mangrove langs kysten, holder miljøopplæring for sitt personale, støtter lokale håndverkere og musikere, samt sponser ulike kulturevenement. Les mer om Positiv Impact her.

Hotellet gir deg mulighet til å oppleve det ekte Mauritius med en rekke aktiviteter som kalles Otentik experiences.

Transport t/r hotellet

Vær oppmerksom på at transporten t/r flyplassen-hotellet må ordnes på egenhånd. 

Alle hoteller – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år I Anse La Raie på nordre Mauritius ligger Paradise Cove Boutique Hotel, et femstjerners hotell for gjester over 18 år. Hotellet ligger ved en privat lagune omgitt av palmer og her kan du slappe av ved infinitybassenget, nyt av herlige behandlinger i hotellets spa eller tren i treningsrommet eller ta en tennismatch. På hotellet er det flere restauranter og barer, og bare en kort biltur unna ligger Grand Bay, der det er flere restauranter, strandbarer og butikker.

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det moderne voksenhotellet Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.