Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Superiorrom med delt basseng for 1-2 personer. Toroms villa for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

5 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunrise Attitude består av 14 bygninger med 1-2 etasjer og er forbeholdt gjester fra 18 år.

I hotellets bassengområdet er det to bassenger, solsenger og parasoller, samt en bar. Bassenghåndklær mot depositum. Den herlige sandstranda ligger cirka 150-250 meter fra hotellet og du må krysse en vei for å komme dit. Det er også en liten street food-vogn som serverer lokal mat. Strandhåndklær inkludert.

På hotellet er det tre restauranter, en bufférestaurant og to á la carte-restauranter der det blant annet serveres tapas og lokale retter med en internasjonal twist. Smart casual kleskode gjelder, badetøy eller shorts aksepteres ikke. I blant organiserer hotellet underholdning som live show og DJs.

På hotellet er det et treningsrom, yoga, snorkling og en glassbunnbåt. Brettspill til låns. Sykkel- og mopedutleie, golf og ridning mot avgift. I hotellets spa kan du nyte spabehandlinger med velgjørende produkter fra det lokale planteriket, hamam og massasje, alt mot avgift. Dykkesenter. Kitesurfing og katamarantur mot avgift.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice. Parkering.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon.
 • Julemiddag (24.12).
 • Nyttårsmiddag (31.12).

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i bufférestauranten kl. 7.00-10.00.
 • Lunsj kl. 12.00-14.30.
 • Middag i restaurant Social House, The Market eller Kot Nou kl. 18.30-21.30.
 • Te og kaker kl. 15.30-17.00.
 • Mulighet for å spise frokost, lunsj eller middag på ett av søsterhotellenes restauranter. Transport er ikke inkludert.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.
 • 20% rabatt på en massasje, på dagtid mellom kl. 9.00 og 14.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • For å komme til stranda må en vei med lokal trafikk krysses.
 • Det er ikke heis på hotellet.

Hotellet er Travel Life Gold-sertifisert og er en del av prosjektet Positive Impact viss hensikt er at turismen skal bli en positiv kraft for både lokalsamfunnet og miljøet. Noen eksempel er at de planter mangrove langs kysten, sørger for at personalet er oppdatert på miljøtiltak og bidrar til å øke deres miljøbevissthet. De benytter lokale håndverkere og musikere og sponser kulturarrangement. Les mer om Positiv Impact her.

Hotellet gir deg mulighet til å oppleve det ekte Mauritius med en rekke aktiviteter som kalles Otentik experiences.

Transport t/r hotellet

Vær oppmerksom på at transporten t/r flyplassen-hotellet må ordnes på egenhånd. 

Alle hoteller – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år I Anse La Raie på nordre Mauritius ligger Paradise Cove Boutique Hotel, et femstjerners hotell for gjester over 18 år. Hotellet ligger ved en privat lagune omgitt av palmer og her kan du slappe av ved infinitybassenget, nyt av herlige behandlinger i hotellets spa eller tren i treningsrommet eller ta en tennismatch. På hotellet er det flere restauranter og barer, og bare en kort biltur unna ligger Grand Bay, der det er flere restauranter, strandbarer og butikker.

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det moderne voksenhotellet Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med det tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.