The Ritz Carlton Langkawi

Pantai Kok, Langkawi

Her har Ritz Carlton Langkawi klart mesterverket å plassere et 5-stjerners luksushotell i en 10 millioner år gammel regnskog. Skjermet av den frodige regnskogen, der aper, fugler og sommerfugler har sitt naturlige habitat, reiser det seg enestående, lekre villaer som naturlige vekster i omgivelsene. Her er smakene, luktene, lydene og tempoet forent med naturen, og du kan ikke gjøre annet enn å sukke tilfreds og velsignet. Her lar du hverdagen forsvinne inn i et vell av nytelse på et hotell med lokale røtter og topp-moderne standard.

Du kan velge å bo i regnskogen og våkne til apekatter som romsterer på balkongen din. Flere av hyttene i jungelen byr også på en liten overraskelse. Ønsker du å flytte ut av regnskogen og heller bo ved den nydelige stranden, kan du sjekke inn på Ocean Front Villas med full havutsikt over Andaman-havet. Vi anbefaler å prøve begge deler. 
Rommene er usedvanlig stilfulle med en herlig blanding av marmor, glassflater og keramikk. Den japanske interiørarkitekten har hatt som mål å trekke inn naturen i hvert eneste rom. Flere av veggene er rene glassflater som gjør rommene lyse, luftige og transparente – og slik blir naturen tapetet på veggen.

Restauranter og barer
The Ritz Carlton byr på førsteklasses servering av både vått og tørt. Stilfulle restauranter både innendørs og ved stranden. Nyt en herlig lunsj på The Beach Grill, som serverer fersk sjømat, internasjonale retter og de fineste viner.

Nyt solnedgangen på Horizon, et loungeområde med dype sofaer og myke puter både inne- og utendørs. Her kan du nyte en spennende cocktail, dyppe deg i infinity-bassenget og skue over det vakre landskapet, havet og stranden.

Middagen smaker best på Hay Yan eller Langkawi Kitchen. Hay Yan er den enste kinesiske fine dining-restauranten på Langkawi. Vakrere innredning og bedre mat får du sjeldent. Langkawi Kitchen byr på en litt mer uformelt stemning. Begge steder serverer lokal mat med tilslag av internasjonale retter, gjerne med kinesisk touch.
Vakkert plassert på påler over havet finner du det elegante Spa’et formet som en Boo-Boo, en teine som de lokale fiskerne brukte. Her kan du nyte ulike behandlinger eller bruke tiden i massasjedusjer, bassenget, steamdusjen eller hammamen.

Noen av fasilitetene:

  • Bo i regnskogen eller ved havet.
  • Frokost er inkludert.
  • Air Condition.
  • Wifi & TV på rommet.
  • Safe og daglig rengjøring samt vaskeritjeneste.
  • Spa (ett fantastisk et).
  • Tre restauranter.