Berjaya Langkawi Resort

Burau Bay, Langkawi

På Langkawis vestkyst, bare 20 minutter fra flyplassen, venter det en tropisk opplevelse på Berjaya Langkawi Resort i Burau Bay. Omkranset av tropisk regnskog, ville aper og eksotiske fugler og lekkert plassert på stranden, inviteres du til et magisk ferieeventyr.

Her velger du å bo i hytter, eller chalets, i jungelen blant villdyrene, eller på påler i vannet med sjøsprøyt og bølgeskvulp. Det finnes totalt 10 ulike typer chalets der alle har balkonger, velutstyrte bad, moderne møbler og gode senger.

Velger du å bo i regnskogen får du en helt unik opplevelse. Her våkner du til sirisser, fuglekvitter, flyvende ekorn eller av en apekatt som romsterer på balkongen din. Foretrekker du å bo ved stranden kan du heller våkne til bølgene som slår inn under hytta di som balanserer på stylter i det asurblå havet. Skal du bo her flere dager vil vi absolutt anbefale å prøve begge deler. Ta av deg klokka og la tiden svinne hen. Her skal dagene nytes i sakte modus. 

På hotellområdet finner du hele 4 restauranter, 3 barer og et stort bassengområde med både swim up- bar og beachlounge. Du har direkte ankomst til stranden med silkemyk puddersand og turkist vann. 

I gåavstand fra hotellet finner du øyas mest populære attraksjon – kabelbanen «SkyCab». SkyCab tar deg hele 708 meter til topps og gir deg en fantastisk utsikt over øyriket Langkawi og fastlandet til både Malaysia og Thailand. Her er det også en stor bro med innslag av glassruter i bunn, som kan by på adrenalinkick for noen.

Å bo på Berjaya blir en totalopplevelse!

Noen av fasilitetene:

  • Mulig å bo både i regnskogen og over havet.
  • Fire restauranter.
  • Strandbar og bassengbar.
  • Spatjenester.
  • Luftkondisjonering.
  • Treningssenter.
  • Kort avstand til Langkawis attraksjoner.