Yoga Liveaboard Kroatia

Bli med på en yogabåt i Kroatias skjærgård. Vi cruiser rundt med båt og stopper ved bukter og på øyer der vi går i land og tar en yogaøkt.

Denne uken får du være med på yogatimer og workshops der vi lærer om aller nyeste innen yoga. Dette er reisen for deg som vil prøve noe nytt, er på utkikk etter et nytt eventyr og ønsker å være med på en båtreise sammen med en liten, eksklusiv gruppe i fantastiske omgivelser.

Denne uken om bord på båt i Kroatias skjærgård er det yoga og trening som står i fokus, vi trener mest på land og i noen tilfeller på båten. Med på båten følger en kokk som tilbereder deilig mat som vi nyter mens vi glir gjennom det krystallklare vannet, og lar blikket hvile et sted langt der borte i horisonten. Hver dag går vi i land på en ny øy eller i en ny havn for å utøve en av dagens yogaøkter, går på oppdagelsestur eller opplever den kroatiske kulturen på nært hold. Vi vekker kroppen til liv med yoga i det solen står opp og solstrålene varmer kroppen.

Midt på dagen er det mulig å delta i funksjonelle treningsøkter der både styrke, bevegelse, balanse og koordinasjon utfordres. Vi mediterer i bevegelse så vel som i stillhet.

Når solen så går ned trapper vi ned med enten Hatha eller Yin yoga som tillater deg å slappe av.

Hvem kan delta?

Denne uken er for alle. Ingen forkunnskap kreves men du bør nok ikke lide av sjøsyke!

Utstyr

 • Treningsklær til utendørsbruk
 • Yogamatte
 • En komplett pakkeliste kommer innen avreise

 

Dette er Liveaboard

Aktuelle avreisedatoer: 

 • 23.-30. mai 2020 pris fra 14 498,-
 • 26 sep.–3. okt. 2020 fra 14 498,-

Dette er inkludert:

 • Fly tur & retur Split fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Ålesund
 • Transport
 • Del i tomanns lugar inkl. wc og dusj
 • Flyplasskatter og havneavgifter.
 • Helpensjon frem til frokost dag 8.
 • ​Trening i følge program

 

Bestill senest fire uker innen avreise.

Har du spørsmål – send oss en e-post!

Se alle våre treningsreiser her.

Bestill


Vi er med på reisen:

Sara Eriksson

Sara Eriksson

Sara Eriksson har siden sitt første yoga-kurs, vært fascinert av hvilke effekter yoga har på hennes kropp og sinn. Etter den ene klassen kan kroppen være helt utslitt mens sinnet er fylt på med energi. Og neste gang kan det være motsatt. Alt er i stadig forandring, hvilket er en utfordring å forholde seg til, mildt sagt. Sara studerte Idrettsvitenskap på universitetet for å lære seg mer om menneskekroppen. Deretter reiste hun til India for å fordype seg i yoga hos Sivanandas yogalærerutdanning. Sara lokker og inspirerer deg til å finne din vei, gjennom gleden i å bevege seg, i stillheten og å være snill mot deg selv – for en sterk kropp og et sterkt sinn, innenifra og ut.

Sofie Simonsson

Sofie Simonsson

Sofie Simonsson, på sin reise rundt i verden fattet Sofie interesse for yoga og surfing. I dag er de hennes store lidenskaper. I dag er Australia hennes base og derfra reiser hun rundt i verden og konkurrerer i surfing. Instruerer i yoga i Sverige, på Kanariøyene, i Mexico og i Australia. Hennes to lidenskaper er en vakker kombinasjon for kropp og sjel. De har en sterk kobling til hverandre, viktigheten av pusten, kroppskontroll og kontakten med sjelen, ditt indre.


Hva er yoga?

Yoga er et mer enn 5000 år gammalt treningssystem og et redskap for å lære kjenne seg selv bedre. Yoga forener og skaper balanse i kropp og sjel. Å utøve yoga 20 minutter om dagen har mange fordeler - du trener dine muskler, får økt smidighet, bedre kroppsoppfatning, løser opp spenninger og motvirker stress.

Hatha yoga er grunnleggende for alle yogastillinger. En hatha time består både av kraftfulle og styrkende øvelser. Her ligger fokus på klassiske yogaøvelser, meditasjon og pusteøvelser som utføres i et rolig tempo. Ha betyr sol og tha betyr måne. Hatha representerer motsatsene i livet - yin og yang, maskulinitet og femininitet, mørket og lyset. Hatha Yoga forsøker å balansere disse motsetningene.

Vinyasa flow yoga er en dynamisk form for yoga der yogastillingene settes sammen i kortere eller lengre sekvenser som lenkes sammen gjennom pusten. Overgangene er like viktige som de enkelte yogastillingene, derav flow. 

I Yin yoga strekker du ut kroppens muskelvev, da du i en lengre tid er stille i en posisjon. Utfordringen ligger i å kunne slappe av og jobbe med kroppen, ikke mot den. Yin yoga er en varsom yogaform som passer ekstra godt til å avslutte dagen med.

Verdt å vite

En Liveaboard er en opplevelse i seg selv. Båten er vårt hjem på hele reisen, vi spiser, sover og er sosiale, men fremfor alt trener vi en masse. Vi tar deg med til steder som bare kan nås med båt, spiser hjemmelaget lokal mat og nyter de pittoreske vikene, naturen og overdosen av trening. Mellom treningstimene er det gode muligheter for restituering og total avkobling. Vi lover shoppingfrie områder og rolige kvelder. Lesing, snorkling, fisking eller bare hvile er noen av de langsomme aktivitetene som båten byr på. Selskapsspill og røverhistorier er andre aktiviteter å hygge seg med. Alt om Liveaboard finner du her.

Om båten

Vår båt Novi Dan er en tomastet båt som er 27 meter langt og 7 meter bred. Båten har 15 lugarer. Alle lugarer er utstyrt med 220 volts el uttak, bad med dusj og wc. Om bord er det soldekk og bar. I baren serveres all tenkelig drikke og drinker (ikke inkludert). Håndklær på badet, badehåndklær tar du med. Ekstra håndkle kan leies for 3 euro/håndkle. Cash is king! WiFi finnes. Besetningen består av fem personer: kapteinen, kokken, styrmann og to matroser. Vennligst gi  beskjed om eventuelle allergier i god tid. Vi reserverer oss for eventuelle justeringer i programmet og båtens rute. Sikkerhet på reisen er alfa omega!

Yoga

  Dagsprogram

   En dag kan se slik ut:

   8.00 Meditasjon og/eller morgenyoga mens solen står opp  

   9.00 Frokost 

   11.00 Treningstime fylt med glede 

   Lunsj og tid til bare å være 

   15.00 Oppdag dagens Øy 

   17.00 Vinyasa eller Yin yoga 

   19.00 Middag