Yoga Liveaboard

Yoga Liveaboard Kroatia

Bli med på en yogabåt i Kroatias skjærgård. Vi cruiser rundt med båt og stopper ved bukter og på øyer der vi går i land og tar en yogaøkt.

Denne uken får du være med på yogatimer og workshops der vi lærer om aller nyeste innen yoga. Dette er reisen for deg som vil prøve noe nytt, er på utkikk etter et nytt eventyr og ønsker å være med på en båtreise sammen med en liten, eksklusiv gruppe i fantastiske omgivelser.

Denne uken om bord på båt i Kroatias skjærgård er det yoga og trening som står i fokus, vi trener mest på land og i noen tilfeller på båten. Med på båten følger en kokk som tilbereder deilig mat som vi nyter mens vi glir gjennom det krystallklare vannet, og lar blikket hvile et sted langt der borte i horisonten. Hver dag går vi i land på en ny øy eller i en ny havn for å utøve en av dagens yogaøkter, går på oppdagelsestur eller opplever den kroatiske kulturen på nært hold. Vi vekker kroppen til liv med yoga i det solen står opp og solstrålene varmer kroppen.

Midt på dagen er det mulig å delta i funksjonelle treningsøkter der både styrke, bevegelse, balanse og koordinasjon utfordres. Vi mediterer i bevegelse så vel som i stillhet.

Når solen så går ned trapper vi ned med enten Hatha eller Yin yoga som tillater deg å slappe av.

Dette er Liveaboard

Pris fra: 12 498 kr 

Dette er inkludert:

  • Fly tur /retur Split fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Ålesund
  • Transport
  • Del i tomanns lugar inkl. wc og dusj
  • Flyplasskatter og havneavgifter.
  • Helpensjon frem til frokost dag 8.
  • ​Trening i følge program

Aktuelle reisedatoer:

  • 28. september-5. oktober 2019

Bestill senest fire uker innen avreise.

Har du spørsmål – send oss en e-post!

Se alle våre treningsreiser her.

Bestill


Vi er med på reisen:

Sara Eriksson

Sara Eriksson

Sara Eriksson har siden sitt første yoga-kurs, vært fascinert av hvilke effekter yoga har på hennes kropp og sinn. Etter den ene klassen kan kroppen være helt utslitt mens sinnet er fylt på med energi. Og neste gang kan det være motsatt. Alt er i stadig forandring, hvilket er en utfordring å forholde seg til, mildt sagt. Sara studerte Idrettsvitenskap på universitetet for å lære seg mer om menneskekroppen. Deretter reiste hun til India for å fordype seg i yoga hos Sivanandas yogalærerutdanning. Sara lokker og inspirerer deg til å finne din vei, gjennom gleden i å bevege seg, i stillheten og å være snill mot deg selv – for en sterk kropp og et sterkt sinn, innenifra og ut.

Jannie Maria

Jannie Maria

Jannie Maria, utdannet seg til yogainstruktør i et indisk Ashram for 7 år siden og har undervist i yoga siden den gang. Hun har vært tilbake i India flere ganger for å videreutdanne seg samt for å være hjelpelærer. Jannie har også en kandidateksamen i health and nutrition. Hennes hensikt med undervisningen er å skape ro og balanse, en vakker forening mellom kropp og sjel. Hun vil bevise at alle kan utøve yoga, uansett størrelse, alder og smidighet.


Hva er yoga?

Yoga er et mer enn 5000 år gammalt treningssystem og et redskap for å lære kjenne seg selv bedre. Yoga forener og skaper balanse i kropp og sjel. Å utøve yoga 20 minutter om dagen har mange fordeler - du trener dine muskler, får økt smidighet, bedre kroppsoppfatning, løser opp spenninger og motvirker stress.

Hatha yoga er grunnleggende for alle yogastillinger. En hatha time består både av kraftfulle og styrkende øvelser. Her ligger fokus på klassiske yogaøvelser, meditasjon og pusteøvelser som utføres i et rolig tempo. Ha betyr sol og tha betyr måne. Hatha representerer motsatsene i livet - yin og yang, maskulinitet og femininitet, mørket og lyset. Hatha Yoga forsøker å balansere disse motsetningene.

Vinyasa flow yoga er en dynamisk form for yoga der yogastillingene settes sammen i kortere eller lengre sekvenser som lenkes sammen gjennom pusten. Overgangene er like viktige som de enkelte yogastillingene, derav flow. 

I Yin yoga strekker du ut kroppens muskelvev, da du i en lengre tid er stille i en posisjon. Utfordringen ligger i å kunne slappe av og jobbe med kroppen, ikke mot den. Yin yoga er en varsom yogaform som passer ekstra godt til å avslutte dagen med.

Godt å vite

En Liveaboard er en opplevelse i seg selv. Båten er vårt hjem på hele reisen, vi spiser, sover og er sosiale, men fremfor alt trener vi en masse. Vi tar deg med til steder som bare kan nås med båt, spiser hjemmelaget lokal mat og nyter de pittoreske vikene, naturen og overdosen av trening. Mellom treningstimene er det gode muligheter for restituering og total avkobling. Vi lover shoppingfrie områder og rolige kvelder. Lesing, snorkling, fisking eller bare hvile er noen av de langsomme aktivitetene som båten byr på. Selskapsspill og røverhistorier er andre aktiviteter å hygge seg med. Alt om Liveaboard finner du her

Hvem kan delta?

Denne uken er for alle. Ingen forkunnskap kreves. 

Utstyr

  • Treningsklær til utendørsbruk
  • Yogamatte
  • En komplett pakkeliste kommer innen avreise
Yoga

  Dagsprogram

   En dag kan se slik ut:

   7.30 Sunriseyoga  

   8.30 Breakfast 

   11.00 Functional training

   Free time and lunch Visit one of the islands

   16.00 Meditation/walking meditation

   18.30 Sunsetyoga (Yin/flow)

   20.00 Dinner