Liveaboard - treningsreise på båt

Liveaboard – treningsreise på båt

Velkommen til Liveaboard – en annerledes treningsreise der hotellet vårt er en båt. I løpet av uken seiler vi med en fullt utrustet båt og gjennomfører inspirerende treningsøkter både på land og i vann. Hver dag seiler vi til de beste plassene for dagens økter – hvor vi blir trent av profesjonelle instruktører, spiser nydelig mat og nyter den flotte naturen i området. Dette er en helt unik og heftig opplevelse – bli med du også!

Hva er Liveaboard?

Liveaboard er et begrep innen dykking og surfing, der deltakerne bor, spiser og trener på en båt – komplett med all service. Vårt Liveaboard-konsept bygger på en klassisk båtferie med fokus på ulike treningsformer. Båten har kompetent besetning; kaptein, matros, kokk og lokalguide. Med oss på båten har vi også inspirerende og svensktalende instruktører.

Ulike treningsformer hver uke

Gruppetrening, yoga, funksjonell trening, Swimrun, svømming eller terrengløp – øktene kan variere. Hver Liveaboard-uke har et helt unikt og variert innhold, men til felles har de at vi overnatter, trener og omgås på en vakker og sjarmerende båt med profesjonell besetning og instruktører.


Verdt å vite om Liveaboard

Trening- og dagsplan finner du under de respektive avreisedatoene. Alle ukene har ulikt treningsopplegg og håndplukkede instruktører. Programmet er preliminært og båtruten kan også endre seg. 

Her finner du all informasjon og det som er verdt å vite om Liveaboard.


Aktuelle Liveaboard-reiser

 

Dato Event Hvor  
SEPTEMBER 2019
28. september Yogaboat Kroatia Kroatias skjærgård Les mer