Restauranter på Kypros

Restauranttips for Kypros

På Kypros er det restauranter for alle ganer! Her har vi samlet noen av de restauranter på respektive reisemål som vi synes er verdt et besøk.

Bestill reise til Kypros >>

Se flere reisetips til Kypros

Kypriotiske spesialiteter Kypriotiske spesialiteter

Restauranttips i Fig Tree Bay

Meksikansk
På Speedy Gonzales i Pernera får du det beste fra Mexico: sprø tacos, saftig quesadillas, velfylte burritos, nachos med smeltet ost og guacamole. Nyt av en iskald Strawberry Margarita før maten, eller hvorfor ikke smake på det lokale ølet Keo! Tel: +357 23 834 111.

Abra Kebab Ra
Pen restaurant i Pernera som serverer spennende orientalsk mat med innslag fra det kypriotiske kjøkkenet. Noen kvelder i uken er det underholdning i form av magedans. Tel: +357 23 831 933.

La Cultura del Gusto 
Ranket på Trip Advisor som Fig Tree Bays beste restaurant 2017. Gode, vellagde klassiske retter med en twist og serviceinnstilt personale. Tel: +357 23 833 860.

Restaurant på Kypros Restaurant på Kypros

Restauranttips i Ayia Napa

Gode biffer på Nikitas steak house
Ayia Napas beste steak house. Prøv peppersteken!

Los Bandidos
En av Ayia Napas mest populære restauranter. Her kan du velge blant alt det gode fra det meksikanske kjøkkenet – quesadillas, burritos, tacos, nachos og guacamole. Nytes best med en Strawberry Margarita eller en iskald øl. Tel: +357 23 723 258.

Hokaido
Live cooking og fantastisk mat gjør Hokaido til et must for deg som elsker sushi. Tel: +357 23 721 505.

God fisk
Nede i havna i Ayia Napa ligger det flere hyggelige fisketavernaer. Her kan man sitte lenge og nyte den hyggelige atmosfæren og den fine utsikten over havnepromenaden. For ikke å snakke om de gode rettene med havets delikatesser som serveres her.

Odin i Aiya Napa
Denne hyggelige restauranten drives av et norsk-kypriotisk par. Her serveres det beste fra det kypriotiske og skandinaviske kjøkkenet. Odin ligger på veien ned mot havna med rolig og hyggelig atmosfære. Et tips er å prøve oksefileten med kryddersaus og potetgrateng eller deres fantastiske kleftiko. Tel: +357 23 723 203.

Restaurant på Kypros Restaurant på Kypros

Restauranttips i Larnaca

Ocean Basket
Denne sørafrikanske kjeden har hele ni restauranter på Kypros, hvorav en i Larnaca. Her serveres du gode fiske- og skalldyrsretter, men også herlige desserter og gode drinker. Tel: +357 24 665 400.

Vlachos Tavern
Koselige famileeid taverna med kypriotiske delikatesser på menyen. Bestill gjerne inn meze (småretter). Tel: +357 24 644 244.  

To Kazani Traditional Tavern
Den beste restauranten i Larnaca i følge Trip Advisor, og vi kan ikke annet enn å være enige! Ta turen innom for et bedre måltid i ferien i Larnaca. Tel: +357 99 313 236.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her