Veronica

Veronica ligger rett utenfor Pafos med gangavstand til havna og borgen. Rundt hotellet ligger flere restauranter og butikker og stranda Pachyammos kommer du til på noen minutter. Frokostbuffé inkludert og legg gjerne til halvpensjon.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vi var ikke så mye på hotellet, vi var ute hele dagen.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Veronica har en fin hage med et stort bassengområde med et basseng, et barnebasseng samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant kan du spise frokost og middag. I hotellets kombinert pool- og snackbar serveres lunsj. Bar i lobbyen.

Wifi inkludert i fellesområdene. Kjøleskap kan lånes på forespørsel i resepsjonen. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Vil du ta lokalbussen inn til Pafos er det en bussholdeplass rett utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-9.30.
  • Middag kl. 19.00-21.30.

Alle hotell – Pafos

Amavi, MadeForTwo

Aldersgrense på hotellet: 18 år Amavi, MadeForTwo ligger ved stranda Sodap i Paphos på den sørvestre kysten av Kypros. Hotellet er et stilig, luksuriøst og pent hotell som anbefales for par og voksne. Hotellet har flere basseng, et spa og en omfattende halvpensjon er inkludert, der du også har mulighet for å spise i flere à la carte-restauranter, drikke er inkludert. Stranda nedenfor hotellet bærer det internasjonale miljømerket Blått Flagg.

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet av Pafos sørvest på Kypros. Hotellet har flere restauranter og utenfor hotellet finner du flere restauranter og barer. Hvil ut i hotellets bassengområde og planlegg dagens og ukas aktiviteter. For den som spille golf kan noen av golfbanene i nærheten friste. Frokosten er inkludert og for en mer komfortabel ferie kan du legger til halvpensjon.

Constantino Bros Athena Beach

Rett ovenfor stranda i Pafos sørvest på Kypros ligger Constantino Bros Athena Beach , et stort og pent hotell med flere basseng, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til andre måltider om du vil. Her kan du bo i juniorsuite med eget basseng eller i superiorrom med utgang til en delt basseng.