Athena Beach

Rett ovenfor stranda i Pafos sørvest på Kypros ligger Athena Beach, et stort og pent hotell med flere basseng, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til andre måltider om du vil. Her kan du bo i juniorsuite med eget basseng eller i superiorrom med utgang til en delt basseng.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Superiorrom med delt basseng for 2-3 personer. Familiesuite for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite med eget basseng for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Athena Beach er der flere herlige basseng, hvorav ett bare for voksne og to separate barnebasseng med vannleker og splashområder. Alle over 120 cm kan dessuten boltre seg i de to vannskliene som finnes på hotellet. Jacuzzidel i bassengene. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær kan lånes. Stranda nedenfor hotellet er en sandstrand med innslag av steiner og klipper.

Restaurant Atrium disker opp med buffé til frokost, lunsj og middag. Restaurant Zephyr er kun for voksne og serverer en frokostbuffé og middag à la carte. Både Adonis Mediterranen og den italienske restauranten Leda serverer lette, elegante lunsjer, snacks, søtsaker og iskrem om ettermiddagen samt utvalgte smaker fra Middelhavslandene fra en à la carte-meny til middag. På stranda ligger Helios Beachbar som serverer lettere lunsjretter og snacks om ettermiddagen. Når tørsten melder seg kan du bestille noe frisk å drikke i Nectar, hotellets cocktailbar, i Helios Beach bar eller i poolbaren. Det er også en poolbar bare for voksne. I à la carte-restaurantene gleder pent antrekk om kvelden, langbukser for menn, tette sko og t-skjorte med ermer. I bufférestauranten er shorts til kneet greit.

Hotellet har et herlig spa med badstue og dampbadstue og behandlinger mot avgift. Det er også et innendørsbasseng samt et treningsrom med kondisjonsmaskiner og frie vekter som kan benyttes uten ekstra kostnad. Bordtennis, boccia og shuffleboard er inkludert. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Incluisve Ultra.

All Inclusive

All Incluisve Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Atrium kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Atrium kl. 12.30-14.30.
 • Lettere lunsj i restaurant Ledra (buffé) eller Adonis (à la carte) kl. 12.00-16.00.
 • Snacks i Helios Beach Bar kl. 12.00-17.00.
 • Ettermiddagskaffe og iskrem i restaurant Ledra, Adonis eller Helios Beach Bar kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Atrium kl. 18.30-22.00.
 • À la carte-middag i restaurant Zephyr, Adonis eller Ledra kl. 19.00-23.00. Siste bestilling kl. 21.30. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med lokale samt noen internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-00.30.
 • Ved sen ankomst serveres snacks i restaurant Ledra med siste bestilling kl. 00.45.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Pafos

Amavi, MadeForTwo

Aldersgrense på hotellet: 18 år Amavi, MadeForTwo ligger ved stranda Sodap i Paphos på den sørvestre kysten av Kypros. Hotellet er et stilig, luksuriøst og pent hotell som anbefales for par og voksne. Hotellet har flere basseng, et spa og en omfattende halvpensjon er inkludert, der du også har mulighet for å spise i flere à la carte-restauranter, drikke er inkludert. Stranda nedenfor hotellet bærer det internasjonale miljømerket Blått Flagg.

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet av Pafos sørvest på Kypros. Hotellet har flere restauranter og utenfor hotellet finner du flere restauranter og barer. Hvil ut i hotellets bassengområde og planlegg dagens og ukas aktiviteter. For den som spille golf kan noen av golfbanene i nærheten friste. Frokosten er inkludert og for en mer komfortabel ferie kan du legger til halvpensjon.