Amavi, MadeForTwo

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Amavi, MadeForTwo ligger ved stranda Sodap i Paphos på den sørvestre kysten av Kypros. Hotellet er et stilig, luksuriøst og pent hotell som anbefales for par og voksne. Hotellet har flere basseng, et spa og en omfattende halvpensjon er inkludert, der du også har mulighet for å spise i flere à la carte-restauranter, drikke er inkludert. Stranda nedenfor hotellet bærer det internasjonale miljømerket Blått Flagg.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Superiorrom med egen hage for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amavi, MadeForTwo er tilpasset par og voksne som vil koble av. Her bor du fine rom, kan velge blant flere basseng, nyter god mat i de fire restaurantene, og det hele toppes med et herlig spa med innendørsbasseng og personale som får høye skussmål fra tidligere gjester.

Hotellet har to bassengområder. Ved det store bassenget Saffire er det en swim up-bar samt solsenger og parasoller. Ved relax-bassenget Evera Outdoor Pool er det solsenger og parasoller og bassengområdet er omgitt av frodige planter. Det er også et innendørsbasseng med loungemøbler for total avkobling. Bassenghåndklær ved hvert basseng.

Amavi, MadeForTwo har fire restauranter. Bufférestauranten Ezaria serverer frokost, lunsj og middag med temakvelder fem kvelder i uka med retter fra det franske-, italienske-, meksikanske-, og asiatiske kjøkkenet. I à la carte-restauranten Immenso serveres det beste fra de asiatiske kjøkkenet. I à la carte-restauranten Nocturne disker kokkene opp med retter fra Middelhavslandene men også internasjonale retter samt vegetarretter. Fort-O.Lana er en à la carte-restaurant som serverer kypriotiske delikatesser basert på lokale råvarer. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pentantrekk, langbukse for menn til middag i alle restauranter. Tre barer, hvorav en poolbar. En kafé som serverer lettere måltider på dagtid.

Hotellet har et stort og herlig spa med et stort utvalg av behandlinger. Badstue, dampbadstue og innendørsbasseng benyttes uten ekstra kostnad. Yogatimer mot avgift. Vil du trene har hotellet et stort treningsrom, må reserveres. Tennis, leksjoner mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. En kilometer til Pafos gamle bydeler og Middelalderslottet fra år 965 e. Kr. Det er en kilometer inn til sentrum av Pafos med forretninger, restauranter og barer. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet, blant annet trapper til stranda.

Stranda nedenfor hotellet er miljømerket Blått Flagg, som garanterer for vannkvaliteten, god badesikkerhet, god miljøinformasjon til de besøkende, en korrekt behandling av den lokale naturen samt flere andre miljø- og kvalitetsmessige kriterier. Blått Flagg er ett av verdens mest anerkjente miljømerker som tildeles strender, småbåthavner og båtturismeoperatører som driver bærekraftig.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og lunsj- eller middagsbuffé) inkl. drikke.

Mot tillegg:

  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé) inkl. drikke.

Alle måltider i halv- og helpensjonen serveres i restauranten Ezaria.

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Lunsj kl. 12.30-14.30.
  • Middag kl. 19.00-22.00.

I halvpensjonen og i helpensjonen er en middag per uke per à la carte-restaurant inkludert. Til måltidet er en drink før maten, en flaske vin til to personer eller to flasker øl per person samt vann og brus samt kaffe og te.

Hotell for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet av Pafos sørvest på Kypros. Hotellet har flere restauranter og utenfor hotellet finner du flere restauranter og barer. Hvil ut i hotellets bassengområde og planlegg dagens og ukas aktiviteter. For den som spille golf kan noen av golfbanene i nærheten friste. Frokosten er inkludert og for en mer komfortabel ferie kan du legger til halvpensjon.

Constantino Bros Athena Beach

Rett ovenfor stranda i Pafos sørvest på Kypros ligger Constantino Bros Athena Beach , et stort og pent hotell med flere basseng, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til andre måltider om du vil. Her kan du bo i juniorsuite med eget basseng eller i superiorrom med utgang til en delt basseng.

Veronica

Veronica ligger rett utenfor Pafos med gangavstand til havna og borgen. Rundt hotellet ligger flere restauranter og butikker og stranda Pachyammos kommer du til på noen minutter. Frokostbuffé inkludert og legg gjerne til halvpensjon.