Fig Tree Bay – en perlerad av vakre strender

Morgenfly med SAS fra Oslo på lørdager

  • • Familievennlig
  • • Langgrunne og vakre strender

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Fig Tree Bay er på folkemunne kystlinjen på sør-østsiden av Kypros som dekker en liten perlerad av herlige strender og små feriebyer. Det rolige tempoet og de herlige strendene gjør området til et godt valg for barnefamilier og andre som foretrekker å bo i rolige omgivelser.Fakta om Fig Tree Bay

Mat og drikke

En to-retters middag koster cirka 180 kroner/person. En øl cirka 40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Larnaca til hotellene i Fig Tree Bay tar det cirka 1 time effektiv kjøretid til de første hotellene. Bussturen kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

På Kypros finnes det mange herlige strender og badeviker, de fleste med hvit, finkornet sand.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 21°c
mai 24°c
jun 28°c
jul 30°c
aug 31°c
sep 30°c
okt 26°c
nov 21°c
des 17°c
8,6 av 10 Fig Tree Bay
Våre gjesters vurdering, Basert på 1821 vurderinger

Alle reisemål Kypros

Larnaca

En reise til Larnaca på Kypros er en perfekt kombinasjon av sol, bad og byferie. Det er langs den elegante strandpromenaden, Seafront, at det meste foregår.

Ayia Napa

En reise til Ayia Napa er en reise til solsikkert klima, utrolige strender og turkisblått hav. Ayia Napa passer godt for en avkoblende parferie på ett av våre fine strandhoteller – badeferie i kombinasjon med et variert utvalg av alt fra fine utflukter til sjarmerende restauranter gjør Ayia Napa til ett av Kypros' mest populære reisemål.