Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

682 vurderinger
Utmerket
 
345
Veldig bra
 
220
Bra
 
82
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

12.07.2019

Innlegg av Hilde E

Ikke bestill all inclusive

1 uke med all inclusive på dette hotellet var bortkasta penger. Måtte ut å spise nesten hver dag. Lite utvalg . En del gretne damer i resepsjonen. Måtte betale ekstra for wifi og kjøleskap. Pluss for at hotellet ligger på stranda.

 
05.07.2019

Innlegg av odd4327 Sandnes, Norge

Skuffelse med stor S.

Ankomst i dag. Romkvalitet i forhold til pris var på lavmål. ALDRI opplevd slik mangel på service og imøtekommende personal noen gang her i løpet av nærmere 30 år i området. Plassen er for god til å bli ødelagt av dette. Resepsjonen skylder på Tui og Tui på hotellet. Tenk å måtte betale ekstra for bruk av kjøleskap og WiFi etter å ha betalt fullt for allinclusive i 14 dgr. Vil aldri mer anbefale dette hotellet. Stor skuffelse.

 
21.07.2018

Innlegg av odd4327 Sandnes, Norge

Drømmeplass.å

Venner har vært her på dette hotellet. Plassen og lokaliteten er det beste som kan tilbydes, men når det gjelder måten på "all inclusive" så var den under middels. Flere måtte ut i nabolaget for å finne et bedre måltid til middag. Med den beste stranda på Kypros utenfor døra veier det likevel opp endel.

 
17.10.2017

Innlegg av 967birgith Kristiansand, Norge

Pent hotell med bra beliggenhet.

Rene rom, bra service. Noe litt gretne damer i resepsjonen til tider. Kunne vært litt mer kundevennlige. God rengjøring, men de glemte å legge ned riktig antall håndklær to av dagene. Kjempe gode senger med DYNER! Ikke laken som andre steder jeg har vært. Vi var på bryllupsreise og hotellet hadde satt frem en rødvin når vi kom. Hyggelig. Vi hadde dobbeltrom med havutsikt. Dette er ett must. Deilig å sitte på balkongen. Mye støy på kvelden fra hotell restaurantene sin underholdning på kveldene. Vi betalte 14€ for leie av kjøleskapet på rommet + 5€ i depositum for nøkkel til kjøleskapet. Maten på hotellet var så som så. Vi hadde med frokost. Frokosten var bra. Alt du trengte. Egg og bacon hver dag. Fersk juice og mye godt. Vi spiste i restauranten en kveld hvor det var BBQ nigth med buffet. Det var bortkasta penger. Det var ikke grillmat, men stekt kjøtt lagt i fat. Mye fett og lite smak. Dårlig tilbehør. Vi var innom en an kveld også å vurderte å spiste, men det så stusselig ut. Vi var glade vi ikke hadde all inclusive. Vi var innom Spaet som er i hotellet. Stelte negler, hadde ansiktsbehandling og en frisørtime. Topp. Treningsrommet har ett bra utvalg av apparater, men savnet noen løse manualer eller vektskiver. Vi brukte treningsrommet annen hver dag. To møller er supert. Bassengområdet er topp. Vi betalte 5€ i depositum for en pool ring. Du fester den på parasollen og har solsengene som hører med så lenge du vil. Vi fikk ikke så mange steder å velge i, men det var litt utskiftning av gjester mot slutten av uka. Vi valgte å ikke bytte. Bassengområdet er rent. Og det er bare noen få meter ned til sjøen. Dyrt i bassengbaren. Bra beliggenhet rett ved stranden og rett ved hovedgaten. Passer til voksne. Kunne gjerne dratt hit igjen.

 
26.09.2017

Innlegg av bebaa60 Norge

Et deilig hotell!

Hotellet ligger fortreffelig til Fig Tree Bay, rett på stranden. Pent, rent og god service i resepsjonen. Rommene var også rene, og sengene var gode å ligge i. Pluss for reservasjonsringer til solsengene ved bassenget. Disse ringene, med hotellrommets nummer, festes på parasoll ved ønskede senger. Strender og vann er utrolig deilig. Minus for leie av kjøleskap på rommet. Dette kunne vært en service! Prøv endelig VERANDA restauranten i hotellet!! Nydelig mat, og et vidunderlig personale <3