En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

707 vurderinger
Utmerket
 
348
Veldig bra
 
227
Bra
 
89
Mindre bra
 
27
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

07.10.2021

av 441anjal Nord-Odal, Norge

Veldig bra!

I år er det min andre tur til hotellet. Har villet dra tilbake hit, fordi jeg var så fornøyd med alt sist. Selv i etterslep av covid tider, så må jeg si at alt er like bra som sist. Med all inclusive her,så går du konstant mett. De har variert buffé hver dag.De har veldig godt utvalg i bar menyen sin. Servicen her er upåklagelig. Alle gjør virkelig sitt for at gjestene skal ha det bra! Servitørene har et veldig godt humør,og er veldig hyggelige. Flinke og trivelig rengjøringspersonell,og god service i resepsjonen. De svarer raskt på e-poster og lignende dersom man lurer på noe!

 
12.07.2019

av Hilde E

Ikke bestill all inclusive

1 uke med all inclusive på dette hotellet var bortkasta penger. Måtte ut å spise nesten hver dag. Lite utvalg . En del gretne damer i resepsjonen. Måtte betale ekstra for wifi og kjøleskap. Pluss for at hotellet ligger på stranda.

 
05.07.2019

av odd4327 Sandnes, Norge

Skuffelse med stor S.

Ankomst i dag. Romkvalitet i forhold til pris var på lavmål. ALDRI opplevd slik mangel på service og imøtekommende personal noen gang her i løpet av nærmere 30 år i området. Plassen er for god til å bli ødelagt av dette. Resepsjonen skylder på Tui og Tui på hotellet. Tenk å måtte betale ekstra for bruk av kjøleskap og WiFi etter å ha betalt fullt for allinclusive i 14 dgr. Vil aldri mer anbefale dette hotellet. Stor skuffelse.

 
21.07.2018

av odd4327 Sandnes, Norge

Drømmeplass.å

Venner har vært her på dette hotellet. Plassen og lokaliteten er det beste som kan tilbydes, men når det gjelder måten på "all inclusive" så var den under middels. Flere måtte ut i nabolaget for å finne et bedre måltid til middag. Med den beste stranda på Kypros utenfor døra veier det likevel opp endel.

 
17.10.2017

av 967birgith Kristiansand, Norge

Pent hotell med bra beliggenhet.

Rene rom, bra service. Noe litt gretne damer i resepsjonen til tider. Kunne vært litt mer kundevennlige. God rengjøring, men de glemte å legge ned riktig antall håndklær to av dagene. Kjempe gode senger med DYNER! Ikke laken som andre steder jeg har vært. Vi var på bryllupsreise og hotellet hadde satt frem en rødvin når vi kom. Hyggelig. Vi hadde dobbeltrom med havutsikt. Dette er ett must. Deilig å sitte på balkongen. Mye støy på kvelden fra hotell restaurantene sin underholdning på kveldene. Vi betalte 14€ for leie av kjøleskapet på rommet + 5€ i depositum for nøkkel til kjøleskapet. Maten på hotellet var så som så. Vi hadde med frokost. Frokosten var bra. Alt du trengte. Egg og bacon hver dag. Fersk juice og mye godt. Vi spiste i restauranten en kveld hvor det var BBQ nigth med buffet. Det var bortkasta penger. Det var ikke grillmat, men stekt kjøtt lagt i fat. Mye fett og lite smak. Dårlig tilbehør. Vi var innom en an kveld også å vurderte å spiste, men det så stusselig ut. Vi var glade vi ikke hadde all inclusive. Vi var innom Spaet som er i hotellet. Stelte negler, hadde ansiktsbehandling og en frisørtime. Topp. Treningsrommet har ett bra utvalg av apparater, men savnet noen løse manualer eller vektskiver. Vi brukte treningsrommet annen hver dag. To møller er supert. Bassengområdet er topp. Vi betalte 5€ i depositum for en pool ring. Du fester den på parasollen og har solsengene som hører med så lenge du vil. Vi fikk ikke så mange steder å velge i, men det var litt utskiftning av gjester mot slutten av uka. Vi valgte å ikke bytte. Bassengområdet er rent. Og det er bare noen få meter ned til sjøen. Dyrt i bassengbaren. Bra beliggenhet rett ved stranden og rett ved hovedgaten. Passer til voksne. Kunne gjerne dratt hit igjen.