Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar med velkomstpakke er inkludert. Vannkoker kaffe og te. Espresso kaffemaskin. En flaske vann på rommet som etterfylles daglig. TV. Badekåper. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 29 kvm
Antall personer: 1-2

Juniorsuite

Juniorsuite med balkong eller terrasse og havutsikt. Stuedel som skilles fra soveromsdel med skyvedør i glass. En stor dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar med velkomstpakke er inkludert. Vannkoker kaffe og te. Espresso kaffemaskin. En flaske vann på rommet som etterfylles daglig. TV. Badekåper. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite med delt basseng, for voksne

Juniorsuite med terrasse og havutsikt samt utgang til delt basseng. Stuedel som skilles fra soveromsdel med skyvedør i glass. En stor dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar med velkomstpakke er inkludert. Vannkoker kaffe og te. Espresso kaffemaskin. En flaske vann på rommet som etterfylles daglig. TV. Badekåper. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Denne romtypen har aldersgrense 16 år.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3