Deluxerom

Romslige deluxerom med en stor og luksuriøs dobbeltseng. Stor sofa og TV. Minibar med en liten velkomstpakke som er inkludert. Kaffe- og tefasiliteter samt en espressomaskin. Vann på flaske (daglig påfyll). Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper. Bad med to håndvasker og regndusj samt wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 29 kvm
Antall personer: 1-2

Juniorsuite

Romslige juniorsuiter med en stor og luksuriøs dobbeltseng. To sofaer og TV. Oppholdsdelen er skilt fra sovedelen med glassdører. Minibar med en liten velkomstpakke som er inkludert. Kaffe- og tefasiliteter samt en espressomaskin. Vann på flaske (daglig påfyll). Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper. Bad med to håndvasker og regndusj, hårføner. Separat wc. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite med delt basseng, for voksne

Romslige juniorsuiter med utgang til delt basseng er forbeholdt voksne. Soveromsdel med en stor og luksuriøs dobbeltseng. To sofaer og TV. Oppholdsdelen er skilt fra sovedelen med glassdører. Minibar med en liten velkomstpakke som er inkludert. Kaffe- og tefasiliteter samt en espressomaskin. Vann på flaske (daglig påfyll). Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper. Bad med to håndvasker og regndusj, hårføner. Separat wc. Terrasse med havutsikt og direkte utgang til delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3