Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

1664 vurderinger
Utmerket
 
1410
Veldig bra
 
172
Bra
 
56
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

12.08.2018

Innlegg av Willy S Oslo, Norge

Flotte rom

Dette er helt klart ett hotell som bør friste alle som ikke har små barn. Rolig og pent med flinke ansatte . Er man tidlig ute er sol oppgangen utrolig flott. Var her 1 uke og stortrivdes Prøvde også nabo hotellet sunrise hotell som har samme eiere

 
23.05.2018

Innlegg av jorunn m Kristiansand, Norge

Favoritt hotellet mitt👍

Nå har vi vært her på dette hotellet 3 ganger og det er fortsatt favoritt hotellet mitt. Siden vi har vært her før ble vi oppgradert til suite med full havutsikt. Rommene er skikkelig luksus rom og servicen er topp. Maten på hotellet og vinen er i en særklasse. Rett og slett helt fantastisk👍Stranda er rett ut i fra hotell hagen. Du får utdelt din egen solseng som du beholder hele ferien. Spaet på hotellet har jeg også tatt i bruk hver gang og er kjempe fornøyd med all behandling. Absolutt ett hotell å anbefale for par som ønsker det lille ekstra i ferien.

 
05.09.2017

Innlegg av 025502 Fredrikstad, Norge

Velkommen

Dette hotellet var en meget positiv overraskelse. Vi følte oss veldig velkommne og verdsatte som gjester på en naturlig måte. Renholdet var særdeles bra. Maten var god og det var også flere forskjellige meget bra alternativer for middag. The Pearl kommer garantert til å få besøk av oss igjen.

 
11.08.2017

Innlegg av 877stiang Genève, Sveits

Herlig hotell

Sunrise Pearl er et fantastisk hotell. Kjøp fullpensjon! Ikke spis uka før dere reiser. Det er så mye og strålende mat! Her er det ingen irritasjonsmomenter. Fint bassengområde, stille, trygt, kort gangavstand til en hektisk og hyggelig handlegate og ligger på stranda!

 
20.07.2017

Innlegg av Thomas S

Fantastisk hotell!

Dette er ett luksuriøst hotell. Så det har alt en kan forvente, fine rom, god mat, flott uteområdet og veldig sentral beligenhet. Men det som er det absolutt beste er alle de flotte personene som jobber på Sunrise Pearl og Beach. Det er det som gjør at jeg reiser tilbake år etter år!