Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 167 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Atmosfæren, servicen og betjeningen.
-

Bekreftet gjest: 2023-05-28


8 av 10

+
God service, fin atmosfære, fint uteområde med lekeplass og minigolf
-
Plassert lengre unna sentrum og strand enn vi fikk inntrykk av. Renhold av bestikk og service dårlig, man vet at gjestene som var der før har vasket uten at det er noe utstyr for ordentlig oppvask

Bekreftet gjest: 2023-05-21


10 av 10

+
Stor fin leilighet,der du hadde alt du trengte. Stor, god seng. Fine møblar. Fantastisk god mat! Personalet var heilt fantastiskt! Særleg alle dei som jobba i restaurangen! Alltid blide og hjelpsomme! Heile hotellet var utrulegt reint og fint!
-

Bekreftet gjest: 2022-11-06


10 av 10

+
Serviceinnstilt og hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2022-10-30


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-10-30


7 av 10

+
Stor og grei leilighet. Hyggelig personale.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-23


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-10-23


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-10-23


8 av 10

+
Frokosten, utearealet, bassenget, baren, stuen, verandaen
-

Bekreftet gjest: 2022-10-23


9 av 10

+
Hotellet så nytt ut og holdt god/høy standard. Vi fikk rom med god beliggenhet / panoramautsikt!
-

Bekreftet gjest: 2022-10-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

1107 vurderinger
Utmerket
 
711
Veldig bra
 
291
Bra
 
77
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

13.10.2019

av 661sisseld Langesund, Norge

FANTASTISK RESTAURANTPERSONALE

En spesiell takk til Ilias og Suteria som gjorde restaurantbesøkene våre uforglemmelige med masse omsorg.Fine rene rom.Rolig bassengområde med mange solsenger.Flott underholdning på kvelden og forskjellige aktiviteter på dagen

 
12.09.2019

av royarnes Oslo, Norge

Topp Hotel og service

Meget fornøyd med dette stedet. Rommet var toroms med gildt utstyrt kjøkken. Renholdet var topp. Servicen og de ansatte upåklagelig tommel opp. Aktivitets jentene flinke med quiser pilkast vannaktiviteter på dagtid. Burde vært eget område for de som røyker ute ved solsenger da dette var sjenerende for ikke røykerne. Har hadde vi booket for 15 dager og de siste 5 dagene ble vi oppgradert til Sunraise Jada litt lenger bort som er et femstjerners Hotel for voksne. I skrivende stund er vi på Sunraise Jade og faktisk savner Oasis. Takk for oss, vi kommer tilbake.

 
19.08.2018

av Arnfinn M Gjøvik, Norge

Lever ikke helt opp til navnet

Familie på tre var her 2 uker i august. Vi hadde to-roms med utsikt mot bassenget. Leilighet med godt plass, kjøkkenkrok og balkong. Perfekt for oss tre. Førsteinntrykket var ok, men ikke særlig godt renholdt. Det lå igjen hår etter tidligere gjester, og bak slikt som dørstoppere var det skikkelig møkkete. Der ikke moppen kom til ble det nok aldri vasket. På rekkverket til balkongen var det fuglemøkk da vi kom, og mer fuglemøkk da vi dro. Det var også muggflekker i taket på badet. Fukt fra leiligheten over? Sengene her var myke og gode, og kjøkkenet var utstyrt med det vi trengte, bortsett fra oppvaskmiddel og kost. Da var det litt rart at vaskedamene ikke vasket opp, selv om vi la igjen noen euro til dem. Vi kjøpte til slutt det vi trengte for å vaske opp, og gjorde det selv. Lidl er rett over gata, så det gikk fint. Der handlet vi også inn til frokoster og noen lunsjer. Ute var det ett basseng for "voksne", relativt stort, men for lite i forhold til antall gjester. Grått vann, med synlig møkk, og man fikk hår mellom fingrene rett som det var. Dette skal visst være ganske nytt, men enten for lite, eller for dårlig rensing. I august var dette fullt av bråkete briter som alle skulle kaste ball. Da både store og små oppførte seg som småunger i et trangt basseng kunne det bli slitsomt for voksne folk. Poolbaren var fin. Dem hadde god slush, og serverte bra mat. Selv om club sandwichen er noe av det tørreste jeg har spist, så var gyros legendarisk godt. Vi var på stranden flere ganger, ca 10 minutter å gå. Fin strand med alt som trengtes. Litt overfylt like ved land, da det var relativt brådypt sett f.eks i forhold til Nissi Beach i Ayia Napa. Vi følte oss mer som sild i tønne her. Beliggenhet et kvartal ovenfor hovedgaten, og like ved Lidl, var helt perfekt. Masse bra restauranter i gangavstand. Selv om jeg har trekt frem mye negativt her, så koste vi oss på tur. Litt dårlig renhold ødelegger ikke to uker med sol, varme og god mat.

 
02.10.2017

av Ingmund S Lillestrøm, Norge

Hyggelig overaskelse

Nytt hotell for oss, men trolig satt opp ca 1994/95.(Da vi gikk forbi) Har nok vært gjennom en vellykket oppgradering med fin kjøkken avdeling hvor alt fungerte og med gode møbler og en stor og god seng i vår 2 roms. Savnet kaffetrakter og skulle ønske de hadde valgt dusj kabinett stedet for badekaret som er så trangt i bunnen at det er vanskelig å holde balansen når man dusjer. Badet er nok det minste vi har opplevd til nå, men det holder. Flott basseng område og fin hage med brukbare solsenger. Har benyttet 10 hotell i Protaras og Pernera tidligere, men vi kommer gjerne tilbake. Til nå raskeste inn-sjekk. Trivelig betjening.

 
16.06.2013

av IngerS975 Lillehammer, Norge

Brilliant?

Vi er et voksent par som bodde en uke på dette hotellet. Leilighet og fellesarealer var veldig lyse og fine med bra renhold. Leiligheten var godt utstyrt. Stor, god seng. Fint bad med badekar. Aircondition inkludert i prisen. En hyggelig dame hadde rengjøringen av leiligheten vår, resten av betjeningen var høflige men nokså avmålt. Hotellet ligger litt tilbaketrukket fra hovedgaten og stranden, så det var ganske stille og rolig med tanke på biltrafikk. Er nok et typisk familiehotell, mange unger og mye lyd fra bassengområdet. Det var plassert høyttalere fra hotellets musikkanlegg rundt omkring på hele bassengområdet, og det ble spilt høy musikk hele dagen, samme musikken om igjen flere ganger om dagen, hver dag. Internett/WIFI var kun tilgjengelig i resepsjonsområdet til høy pris, 2 Euro for 0.5 time... Vi var borte fra hotellet i to døgn og når vi kom tilbake hadde strømmen vært slått av, til og med i kjøleskapet, så maten vi hadde der var ødelagt. Alt i alt et greit hotell men jeg vil si at dette hotellet passer bedre for barnefamilier enn for voksne uten barn.